Sotii George si Amal Clooney au devenit de curand proprietarii unei resedinte de lux in comitatul Berkshire din Marea Britanie si au inceput o serie de lucrari de renovare a proprietatii respective, iar zgomotul produs ii deranjeaza foarte mult pe noii lor vecini, informeaza lexpress.fr.

Actorul american si sotia lui ar trebui sa se mute in acea resedinta la sfarsitul lunii iulie, insa au aflat ca nu sunt bineveniti in localitate, intrucat viitorii lor vecini ii detesta deja, din cauza zgomotului asurzitor generat de operatiunile de renovare.

Resedinta, evaluata la 10 milioane de lire sterline (14 milioane euro), este in prezent "invadata" de basculante, excavatoare, toalete portabile si schele de mari dimensiuni, precizeaza tabloidul The Mirror. Printre modificarile pe care sotii Clooney vor sa le aduca acelei case somptuoase se afla construirea unui hangar pentru barci, conectat la un punct de acostare privat, a unei case pe malul lacului, dar si a unui cinematograf privat cu 12 locuri.

Unul dintre localnicii nemultumiti a declarat pentru The Sun: "Jumatate dintre localnici apreciaza ideea ca vor avea o vedeta in oras, in timp ce cealalta jumatate crede ca George este cel mai rau vecin pe care il poti avea. Constructiile dureaza deja de cateva luni si vom avea noroc daca ele vor fi finalizate inainte de sfarsitul anului".

George Clooney si Amal Alamuddin s-au casatorit in septembrie 2014, intr-o ceremonie fastuoasa, organizata la Venetia, in Italia, la care au participat mai multe celebritati din industria de divertisment, precum actorul Matt Damon si rockerul Bono, scrie MEDIAFAX.

Unul dintre cei mai cunoscuti actori americani la nivel mondial, George Clooney a castigat doua premii Oscar, unul pentru cel mai bun actor in rol secundar, pentru rolul din "Syriana", si un altul pentru cel mai bun film, ca producator al peliculei "Argo". Pe langa implicarea majora in industria cinematografica, Clooney s-a dedicat si unor cauze umanitare, cum este razboiul civil din Darfur, Sudan.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.