Fanii lui Robbie Williams care nu pot ajunge la concertul sustinut de artist in Piata Constitutiei din Bucuresti, pe 17 iulie, pot urmari show-ul online, pe telekomtv.ro, precum si pe aplicatia de mobil Telekom TV.

Utilizatorii sunt invitati sa isi rezerve unul dintre cele 50.000 de bilete virtuale gratuite pana pe 16 iulie, ora 16.00, fie ca sunt sau nu clienti Telekom, informeaza un comunicat remis MEDIAFAX. In plus, clientii Telekom care au serviciul de televiziune Telekom TV pot urmari live concertul lui Robbie Williams pe canalul Dolce Info (pozitia 100 SD si 440 HD), pe 17 iulie, incepand cu ora 18.00.

Inregistrarea pentru unul dintre cele 50.000 de bilete virtuale se face pe www.telekom.ro, urmand o serie de pasi. Informatiile complete despre inregistrare, atat pentru clientii Telekom, cat si pentru cei care nu utilizeaza aceste servicii sunt disponibile pe www.telekom.ro.

Concertul lui Robbie Williams va avea loc pe data de 17 iulie, in Piata Constitutiei, si face parte din turneul international "Let me Entertain You", care se desfasoara in peste 10 tari.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.