Rapperul american DMX a fost nevoit sa isi anuleze concertul pe care il avea programat vineri seara, intrucat a fost arestat in aceeasi zi de autoritatile din New York, din cauza faptului ca nu a platit o pensie alimentara de 400.000 de dolari, informeaza contactmusic.com.

Rapperul DMX, al carui nume adevarat este Earl Simmons, trebuia sa sustina un concert la Radio City Music Hall din Manhattan, vineri seara, dar a fost retinut de reprezentantii Procuraturii din New Yok, din cauza "mai multor chestiuni nerezolvate", scrie MEDIAFAX.

Autoritatile de la Tribunalul Familial din Erie au emis un mandat de arestare pe numele rapperului, care are 12 copii, in timp ce alte mandate de retinere au fost emise pe numele sau pentru diverse infractiuni, precum neprezentarea la tribunal la termene anterior stabilite, conducerea automobilului fara permis legal si jaf armat.

Celebrul rapper a avut nenumarate probleme cu justitia in statul Arizona si a beneficat de multe ori de un regim de eliberare conditionata. DMX a ajuns tutusi de cateva ori la inchisoare, in trecut, pentru consum de droguri, furt si abuzuri comise asupra animalelor.

DMX, care are 12 copii, a fost casatorit cu Tashera Simmons timp de 11 ani, din 1999 pana in 2010. Pe durata acelei casnicii, rapperul a avut numeroase aventuri extraconjugale care au dus la nasterea unor copii nelegitimi ai muzicianului.

Earl Simmons, cunoscut sub numele de scena DMX, s-a nascut pe 18 decembrie 1970 si este un artist american care si-a castigat celebritatea la sfarsitul anilor 1990. Numele de scena provine de la Dark Man X, un nume pe care il folosea in timpul concertelor de rap pe care le sustinea. Cel mai bun album al sau a fost "And Then There Was X", lansat in 1999, care contine hitul "Party Up (Up in Here)". DMX a vandut pana in prezent peste 30 de milioane de albume pe plan mondial si a aparut in cateva filme cu priza la public, precum "Sa moara Romeo/ Romeo Must Die" (2000), "Parteneri neobisnuiti/ Cradle 2 The Grave" (2003) si "Ultima ora/ Last Hour" (2008).

Citeste si:
TOP 10 cele mai scumpe oraşe din lume în 2022
TOP 10 cele mai scumpe oraşe...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.