Cantaretul Marc Anthony a fost dat in judecata din cauza unei serii de concerte pe care ar fi trebuit sa le sustina in Europa, informeaza contactmusic.com.

Artistul a fost dat in judecata de o companie de divertisment olandeza, care spune ca Marc Anthony si-a dat acordul pentru a sustine o serie de concerte - organizate de acea companie - in Marea Britanie (Londra), Olanda (Rotterdam) si Spania (Barcelona si Madrid). In documentele depuse la Curtea Suprema din Manhattan, New York, managerii companiei olandeze R&J Entertainment and International Creative Talent il acuza pe Marc Anthony de faptul ca a renuntat la acele concerte, in favoarea altor show-uri, organizate de o firma rivala.

Marc Anthony trebuia sa cante si in Romania anul acesta, insa concertul sau, programat pe 31 martie - dupa ce initial a fost stabilit pe 19 mai 2014 -, la Sala Palatului din Capitala, a fost anulat, in contextul in care "echipa de management a cantaretului a decis ca artistul sa nu mai performeze in tarile din Europa centrala si de est, din motive care nu au fost mentionate", potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX, pe 13 martie, de organizatorii evenimentului.

Marc Anthony este unul dintre cei mai influenti artisti ai timpului sau si un adevarat ambasador al muzicii si culturii latino. A primit numeroase discuri de aur si platina. Lista sa de premii Grammy a inceput in 1998 cu trofeul pentru cea mai buna interpretare latino/ tropical, pentru "Contra la corriente", urmat de Grammy pentru cea mai buna piesa a anului 1999, pentru "Dímelo".

Condus in parte de succesul single-ului "I need to know", Marc Anthony a lansat albumul de debut in limba engleza, ajungand la statutul de artist premiat cu triplu disc de platina in Statele Unite ale Americii. In 2005, Marc Anthony a primit doua premii Grammy, unul pentru cel mai bun album pop latino, pentru "Amar sin mentiras", si un altul pentru cel mai bun album tropical al anului, pentru "Valió la pena".

Citeste si:
Cât cere Erika Isac pentru un concert? Cântăreața a stârnit...
Cât cere Erika Isac pentru un...

Marc Anthony a castigat de-a lungul carierei sale 18 premii Lo Nuestro - cel mai mare numar de astfel de trofee primite de un artist.

Marc Anthony a imbinat actoria si cariera de muzician. A aparut in filme precum "Regii distrugatori/ The Substitute", "Noaptea cea mare/ Big Night", "Virus distrugator/ Hackers" si in productii pe Broadway. In mai 2010, Marc Anthony a lansat albumul "Iconos", cu balade in limba spaniola, produs de Marc Anthony si Julio Reyes.

In 2013, Marc Anthony a revenit in studioul de inregistrari pentru a lucra la noul sau album de muzica originala salsa, intitulat "3.0". In aprilie 2013, a avut loc lansarea primului single de pe acel album, "Vivir Mi Vida", produs de Marc si Sergio George, si, la cateva ore de la lansare, aceasta piesa a devenit numarul 1 in topurile iTunes si Billboard.

Citeste si:
Ce despăgubiri îi cere Dana Roba lui Daniel Balaciu: „Spitalul...
Ce despăgubiri îi cere Dana...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.