Mai multe obiecte care au legatura cu industria de divertisment, precum cele din recuzita filmelor din seria "James Bond" si o chitara care i-a apartinut cantaretului Chris Martin, solistul trupei Coldplay, vor fi puse in vanzare la o licitatie care va fi organizata miercuri, la Londra.

Potrivit casei Bonhams, la aceasta licitatie - Entertainment Memorabilia Sale - vor fi scoase la vanzare numeroase fotografii, afise de film si diverse obiecte de recuzita din industria cinematografica si de televiziune, informeaza Reuters.

Printre "vedetele" licitatiei se afla o chitara acustica folosita de Chris Martin in timpul inregistrarilor de la "Parachutes", albumul de debut al trupei Coldplay, al carei pret estimativ este cuprins intre 7.000 de lire sterline (9.820 de euro) si 9.000 de lire sterline (12.630 de euro).

Vor mai fi puse in vanzare o replica a pistolului folosit de actorul Roger Moore, interpretul agentului 007 in filmul "Pistolul de aur/ The Man with the Golden Gun" (1974), estimata intre 2.500 de lire sterline (3.500 de euro) si 3.500 lire sterline (4.900 de euro), si o geanta de machiaj Asprey folosita in filmul "In slujba Majestatii Sale/ On Her Majesty's Secret Service" (1969).

Potrivit casei organizatoare, pasionatii de astfel de obiecte vor putea sa cumpere la aceasta licitatie si un afis original al primului film din seria "James Bond", intitulat "Dr. No" (1962), estimat intre 4.000 de lire sterline (5.614 euro) si 6.000 de lire sterline (8.421 de euro), scrie MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.