Alice Cooper a pregatit un nou album-concept, "Dead, drunk friends", impreuna cu cativa prieteni faimosi, printre care Dave Grohl, Johnny Depp si Paul McCartney, sub numele Hollywood Vampires.

Cu acest album de coveruri, Cooper aduce un tribut grupului cu care obisnuia sa consume alcool in anii '70, din care faceau parte, printre altii, John Lennon, Keith Moon, Marc Bolan si Harry Nilsson.

"Am decis sa facem trupa asta si sa ii comemoram pe toti prietenii nostri bautori si decedati. Toti fratii nostri mai mari au murit la 27 de ani. Jim Morrison - am fost in turneu cu The Doors - si Jimi Hendrix au fost unii dintre cei mai buni prieteni ai nostri si am baut cu oamenii astia", a explicat Alice Cooper, pe numele sau real Vincent Damon Furnier.

"Cand am facut filmul 'Dark Shadows', cu Johnny Depp, am decis intr-o noapte sa mergem la Hundred Club si sa fim doar o trupa de bar", povesteste Cooper despre inceputurile proiectului.

"Avand in vedere ca ne-am simtit atat de bine cantand coveruri, am zis ca am putea face un album in care sa-i cinstim pe toti prietenii nostri. Am inceput sa-i numim si lista a fost atat de impresionanta. Am putut alege cantece si am facut un album. Asadar, nu este un album Alice Cooper, ci unul Hollywood Vampires", a completat rockerul in varsta de 67 de ani. Specializat in albume-concept, Alice Cooper a lansat primul disc solo in 1975, "Welcome to My Nightmare". I-au urmat "The Last Temptation", din 1994, "Brutal Planet", din 2000, si "Along Came a Spider" (2008), printre altele.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.