Printesa Cristina si sotul ei Inaki Urdangarin si-au vandut resedinta de la Barcelona pentru a acoperi cautiunea, in asteptarea procesului in care sunt judecati pentru frauda fiscala, relateaza Sky News online.
Cuplul a depus suma de 2,4 milioane de euro intr-un cont al unui tribunal. Printesa Cristina a fost acuzata de frauda fiscala, iar sotul sau Inaki Urdangarin a fost acuzat de spalare de bani si frauda. Amandoi afirma ca sunt nevinovati. Judecatorul de caz a stabilit cautiunea la 2,7 milioane de euro pentru printesa si la 13,5 milioane de euro pentru sotul ei.

Cristina, in varsta de 50 de ani, este sora regelui Felipe al VI-lea si primul membru al familiei regale judecat in Spania de la restaurarea monarhiei, in 1975. Felipe i-a retras saptamana trecuta surorii sale titlul de ducesa de Palma, scrie MEDIAFAX. Procesul urmeaza sa inceapa anul acesta.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.