Cantareata Fergie, solista grupului The Black Eyed Peas, si sotul ei, actorul Josh Duhamel, intentioneaza sa adopte un copil, informeaza presa americana, citata de contactmusic.com.

Cei doi artisti, care au deja impreuna un fiu, Axl Jack, in varsta de 22 de luni, intentioneaza sa apeleze la serviciile unei agentii de adoptii pentru a-si mari familia cu un al doilea copil. "Ei cred ca este momentul cel mai potrivit pentru a-si mari familia", a declarat o sursa pentru editia americana a revistei OK!

Pe de alta parte, un apropiat al cuplului a dezvaluit faptul ca "obsesia" cantaretei pentru sala de fitness a impiedicat-o sa ramana insarcinata: "Un alt copil pur si simplu nu se potriveste cu viata pe care Fergie o are in acest moment, desi Josh isi doreste cu disperare sa aiba inca un copil".

Actorul Josh Duhamel nu a facut un secret din faptul ca isi doreste foarte mult ca fiul sau Axl sa aiba un frate sau o sora: "Va trebui sa fim niste strategi foarte buni atunci cand il vom planifica. Insa planul nostru general a fost dintotdeauna sa avem cel putin doi copii". Starul hollywoodian, in varsta de 42 de ani, spune ca, desi va fi foarte bucuros sa aiba o fiica, isi doreste in secret sa aiba tot un fiu, pentru ca, dupa ce a crescut alaturi de cele trei surori ale sale, si-a dat seama ca fetele pot deveni extrem de dificile in perioada adolescentei.

Fergie, in varsta de 40 de ani, si Josh Duhamel, in varsta de 42 de ani, s-au casatorit in ianuarie 2009, dupa o relatie de cinci ani. Fiul lor Axl Jack s-a nascut pe 29 august 2013, scrie MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.