Actorii Emma Roberts si Evan Peters, care au o relatie din 2012 si s-au logodit la sfarsitul anului trecut, au decis sa puna capat povestii lor de dragoste, potrivit contactmusic.com.
Evan Peters, in varsta de 28 de ani, a cerut-o in casatorie pe Emma Roberts, in varsta de 24 de ani, la New York, anul trecut, in timpul sarbatorilor de iarna, oferindu-i un inel de logodna din aur galben decorat cu un diamant. Roberts si Peters, colegi de distributie in serialul "American Horror Story", au o relatie care a inceput in 2012, relateaza MEDIAFAX.

Cuplul a decis insa sa puna capat povestii sale de iubire, cei doi actori fiind in continuare prieteni, potrivit unor surse citate de presa americana. Motivul principal care ar fi stat la baza despartirii celor doi ar fi programul foarte incarcat al acestora. Totusi, nu este foarte clar cand s-a produs efectiv despartirea, insa Emma Roberts nu a mai fost vazuta purtand in ultima vreme inelul de logodna primit de la iubitul ei. Despartirea cuplului nu a fost comentata de reprezentantii celor doi actori. Emma Roberts a avut in trecut o relatie cu Chord Overstreet, unul dintre actorii din distributia serialului "Glee".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.