Actorul american Morgan Freeman a ales sa isi largeasca aria de activitate si va deveni prezentator si producator al unui serial de televiziune despre marile religii ale lumii, informeaza contactmusic.com.

Intitulat "Story of God", noul serial TV va explora diverse aspecte ale divinitatii, inclusiv cele despre Geneza, miracole religioase si reinviere.

Morgan Freeman, care l-a interpretat pe Dumnezeu in filmele de comedie "Dumnezeu pentru o zi/ Bruce Almighty" si "Evan Atotputernicul/ Evan Almighty", va vizita cu ocazia filmarilor pentru noua productie TV o serie de situri religioase importante, precum Zidul Plangerii din Ierusalim, Copacul Iluminarii lui Buddha, temple ale civilizatiei Maya si celebra biserica evanghelica Lakewood din statul american Texas.

Starul american va fi insotit in aceste calatorii de o echipa de oameni de stiinta specializati in arheologie si istoria religiilor, relateaza MEDIAFAX. Morgan Freeman va participa, de asemenea, la o serie de teste neurologice, ce vor fi realizate de cercetatori pentru a studia efectele pe care credinta in Dumnezeu le are asupra creierului uman.

Serialul "Story of God" va fi difuzat in 2016 de filiala americana a postului National Geographic si pe Nat Geo Mundo.

Morgan Freeman, care a cunoscut succesul in cinema dupa ce a trecut de varsta de 50 de ani, a primit, in februarie 2005, premiul Oscar pentru cel mai bun rol secundar, pentru prestatia din "O fata de milioane/ Million Dollar Baby", de Clint Eastwood. Actorul a mai fost nominalizat la Oscar pentru rolurile din "Strada/ Street Smart", "Soferul Doamnei Daisy/ Driving Miss Daisy", "Inchisoarea Ingerilor/ The Shawshank Redemption" si "Neinfrant/ Invictus". In vara anului 2014, starul american a putut fi urmarit pe marile ecrane din Romania in filmul "Lucy", de Luc Besson, unde joaca impreuna cu Scarlett Johansson.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.