Rockerul american Marilyn Manson a primit un premiu pentru intreaga cariera - Lifetime Achievement Award - la gala Kerrang Awards 2015, care a fost organizata joi seara, la Londra, informeaza contactmusic.com.

Artistul american - care a lansat 13 albume de studio pe parcursul unei cariere ce se intinde pe durata a peste doua decenii - a fost prezent la ceremonia organizata in capitala britanica, la care au participat numeroase alte nume mari din muzica rock. Marii castigatori ai galei au fost rockerii din grupul All Time Low - alcatuita din Alex Gaskarth, Jack Barakat, Rian Dawson si Zack Merrick -, care s-au impus la categoriile "cea mai buna trupa internationala" si "cel mai bun spectacol".

Legendarul rocker Alice Cooper a castigat la randul sau doua trofee - Kerrang! Legend si cel pentru cel mai bun show de radio, pentru emisiunea "Nights with Alice Cooper", realizata de postul Planet Rock. Duoul Royal Blood s-a impus la categoria "cel mai bun artist britanic debutant", trupa Judas Priest a fost recompensata cu Inspiration Award, iar Bring Me the Horizon a fost desemnata castigatoare la categoria "cea mai buna trupa britanica", scrie MEDIAFAX.

Cel mai bun single a fost desemnat "Anaesthesist" al trupei Enter Shikari, cel mai bun album a fost ales materialul discografic "The Weird and Wonderful Marmozets" al trupei Marmozets, iar cel mai bun videoclip a fost votat cel al piesei "Angel Eyes" a trupei New Years Day. Pe de alta parte, la aceeasi gala "Gardienii Galaxiei" s-a impus la categoria "cel mai bun film", "Adventure Time" a triumfat la categoria "cel mai bun serial TV", iar "The Walking Dead" s-a impus la categoria "cel mai bun joc video" si "cea mai buna revista de benzi desenate".

Cea de-a 22-a gala Kerrang! Awards, organizata de publicatia muzicala Kerrang!, a avut loc la Troxy Club din Londra.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.