LifeStar 9 Iunie 2015 18:49
Basistul formatiei Judas Priest, Ian Hill, a declarat pentru publicatia Classic Rock ca estimeaza ca urmatorul album al trupei britanice de heavy metal, care va concerta, pe 1 iulie, la complexul Romexpo din Bucuresti, va fi lansat anul viitor.

Membrii trupei de power metal Helloween vor fi invitati speciali ai concertului pe care britanicii din formatia Judas Priest il vor sustine la Bucuresti, in parcarea Romexpo, pe 1 iulie.

Trupa Judas Priest a marcat unul dintre cele mai bune albume ale carierei sale cu "Redeemer of Souls". 2014 a fost un an excelent - discul a debutat pe locul al saselea in Statele Unite ale Americii, performanta neatinsa pana acum de lansari anterioare, iar turneul de promovare strabate intreaga lume, scrie MEDIAFAX.

Membrii trupei ajung la Bucuresti pe 1 iulie, dar intre timp nu contenesc cu planuri din ce in ce mai ambitioase, in ciuda anilor (insumate, varstele membrilor componenti ating impresionanta cifra de 283 de ani). Basistul Ian Hill a declarat pentru Classic Rock ca estimeaza o noua lansare in 2016: "Nu vad vreun motiv pentru care n-am avea un album Judas Priest anul viitor. E inca destul de devreme si suntem inca in turneu cu «Redeemer of Souls»... Dar, spre sfarsitul anului, vom trece in revista ce avem si o luam de-acolo".

Chitaristul Ritchie Faulkner are o viziune diferita de a lui Ian Hill, dar vorbeste despre volumul de materiale scrise in timpul sesiunilor de la "Redeemer of Souls". "Cred ca anul viitor ar putea fi un pic prea optimist," spune Faulkner. "Asa cum a spus Ian, suntem pe drumuri in cea mai mare parte a acestui an. Dar cel mai recent album de studio pe care l-am facut, "Redeemer of Souls", a fost foarte creativ. Scoteam idee dupa idee dupa idee. De fapt, am fost nevoiti sa limitam procesul de creatie; in caz contrar, am fi intrat in criza de timp... nu am fi avut cand sa inregistram toate materialele. Deci, bazandu-ma pe asta si pe energia creativa din studio, as fi increzator intr-un nou album Priest. Desi poate nu anul viitor. Dar vom incepe cu siguranta sa ne uitam pe materiale in viitorul apropiat", a mai spus acesta.

Citeste si:
Alexandra Stan a încins atmosfera la petrecerea de lansare a noului...
Alexandra Stan a încins...

Evenimentul de la Romexpo, unde formatia britanica ii va avea ca invitati speciali pe cei de la Helloween, este un moment special pentru ambele trupe. Si unii si altii promoveaza doua albume noi - membrii Helloween sarbatoresc 30 de ani de activitate cu "My God Given Right", cel de-al 15 lea album de studio al lor, iar cei de la Judas Priest, care au ajuns la impresionanta cifra de 45 de milioane de discuri vandute in intreaga lume, cel mai recent material discografic, "Redeemer of Souls Tour".

Biletele pentru concertul de la Romexpo costa 130 de lei (zona B), 190 de lei (zona A) si 270 de lei (Golden Ring), in functie de distanta fata de scena. Acestea pot fi cumparate online, de pe www.eventim.ro, si din reteaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librariile Humanitas, librariile Carturesti).

Citeste si:
Pet Expo se va desfășura între 16-17 martie 2024 la Romexpo
Pet Expo se va desfășura...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.