LifeStar 8 Iunie 2015 18:10
Actorul Leonardo DiCaprio a dat in judecata tabloidul francez Oops, care a afirmat recent faptul ca starul hollywoodian va avea un copil cu Rihanna, informeaza lexpress.fr.

Potrivit Daily Mail, Leonardo DiCaprio nu a apreciat deloc coperta din 13 mai a tabloidului francez Oops, care afisa o fotografie a starului american alaturi de Rihanna, insotita de urmatorul text: "Insarcinata cu Leonardo: el nu vrea copilul". Reactia starului hollywoodian nu s-a lasat prea mult asteptata. Leonardo DiCaprio a dat in judecata aceasta publicatie franceza bilunara, de la care a cerut despagubiri de 18.000 de euro.

Daily Mail afirma ca Leonardo DiCaprio a descoperit coperta acelui numar al tabloidului Oops, care anunta "sarcina" cantaretei Rihanna, in timp ce se afla la Festivalul de Film de la Cannes. Editorul-sef al publicatiei franceze, Frédéric Truskolaski, contactat de jurnalistii de la site-ul Gossip Cop, a confirmat faptul ca zvonul era fals: "Credeam ca ar fi putut fi insarcinata. Nu eram siguri, bineinteles!". Cazul va fi judecat intr-un proces care va avea loc pe 16 iunie, scrie MEDIAFAX.

Leonardo DiCaprio a avut in ultimii ani relatii cu multe modele profesioniste, inclusiv o relatie de cinci ani, marcata de cateva despartiri si impacari, cu top-modelul brazilian Gisele Bundchen. El a avut apoi o relatie cu modelul Bar Rafaeli, o veritabila vedeta a revistei Sport Illustrated, intre 2005 si 2011. Si acea relatie a fost marcata de cateva despartiri. Actorul a avut apoi o relatie cu actrita Blake Lively si, apoi, o alta cu modelul Erin Heatherton.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.