LifeStar 6 Iunie 2015 11:33
Justin Bieber a pledat vinovat la acuzatiile de atac si neglijenta la volan, aduse de autoritati dupa ce, in septembrie 2014, a fost implicat intr-un conflict cu un paparazzo, potrivit ziarului National Post

Un reprezentant legal al starului pop a confirmat faptul ca s-a renuntat la acuzatia de conducere periculoasa. Justin Bieber a fost absolvit de acuzatia de atac si a primit doar o amenda de 750 de dolarim, pentru neglijenta la volan.

Acuzatiile se refera la un incident care s-a petrecut in septembrie anul trecut, cand Justin Bieber si iubita lui de atunci, Selena Gomez, erau in vacanta in Ontario. Un paparazzo i-a deranjat pe cei doi, in timp ce conduceau in apropiere de orasul Stratford, si acest lucru a dus la o coliziune intre un ATV si o camioneta si o "altercatie fizica" intre soferi, potrivit raportului Politiei din Ontario de la acea vreme.

Imediat dupa accident, Justin Bieber a scris pe Twitter: "Ar trebui sa fie legi impotriva a ceea ce tocmai am experimentat. Ar fi trebuit sa fi invatat din moartea printesei Diana". El a adaugat ulterior: "Nu am o problema cu paparazii, dar cand ei se poarta nesabuit ne pun pe noi in pericol". Avocatul sau din Toronto, Brian Greenspan, a acordat, la randul sau, o declaratie, spunand: "Vacanta linistita in Stratford, in acest weekend, a lui Justin Bieber si a Selenei Gomez, a fost, din pacate, intrerupta de prezenta nedorita a paparazzilor".

Aceasta nu este singura problema pe care Justin Bieber a avut-o cu legea.

Pe 23 ianuarie 2014, Justin Bieber a fost arestat, in Miami Beach, pentru conducerea autoturismului sub influenta bauturilor alcoolice si pentru participarea la o intrecere intre masini, fiind insa eliberat a doua zi pe cautiune. La momentul respectiv, Bieber le-a spus politistilor ca, inainte de a se urca la volanul automobilului, marca Lamborghini, a consumat alcool, marijuana si medicamente eliberabile pe baza de reteta. Totodata, la sfarsitul lunii ianuarie 2014, politia canadiana l-a invinuit pe Justin Bieber pentru agresarea, in dimineata de 30 decembrie 2013, la Toronto, a unui sofer de limuzina, dupa ce acesta l-a luat pe cantaretul canadian, impreuna cu alte cinci persoane, din fata unui club.

De asemenea, in iulie 2014, Justin Bieber a fost condamnat la doi ani de libertate conditionata pentru un caz de vandalism petrecut in ianuarie 2014, cand a aruncat cu oua in fatada casei unui vecin.

Citeste si:
Justin Bieber şi-a amânat turneul nord-american pentru a doua oară
Justin Bieber şi-a amânat...

Justin Bieber, in varsta de 21 de ani, a copilarit in orasul Stratford din provincia canadiana Ontario, dar in prezent locuieste in Statele Unite ale Americii. Artistul canadian a castigat patru American Music Awards in 2010. Albumul sau de debut, intitulat "My World 2.0", s-a vandut in aproape doua milioane de exemplare numai in Statele Unite ale Americii. Bieber s-a situat pe locul al treilea in topul celor mai influente persoane realizat de revista Forbes in anul 2012.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.