LifeStar 31 Mai 2015 11:08
Starul american Dustin Hoffman, recompensat cu doua premii Oscar, va oferi lectii de actorie pe o platforma de cursuri online, fiecare masterclass costand 90 de dolari, informeaza lefigaro.fr.

Considerat unul dintre cei mai mari actori de la Hollywood, Hoffman a acceptat sa sustina o serie de cursuri online pe platforma MasterClass, detinuta de o companie cu sediul in San Francisco. Fiecare masterclass costa 90 de dolari si include trei ore de cursuri video si o serie de exercitii interactive. Programul este deschis tuturor persoanelor care vor sa-si imbunatateasca jocul actoricesc. Elevii vor invata, pe parcursul a 24 de lectii, cum sa creeze personaje memorabile si sa joace natural.

Dustin Hoffman nu este singura personalitate care a acceptat sa devina profesor pentru aceasta platforma online. Starul tenisului Serena Williams, scriitorul James Patterson si fotografa Annie Leibovitz sustin si ei cursuri pe aceasta platforma, scrie MEDIAFAX.

Dustin Hoffman si-a castigat celebritatea datorita rolului studentului timid, indragostit de o femeie matura, in filmul "Absolventul", care i-a adus si prima nominalizare la Oscar, in 1967. Au urmat apoi roluri memorabile, printre care s-au numarat cel al ratatului din "Cowboy-ul de la miezul noptii" (1969), al travestitului din "Tootsie" (1982), al tatalui nevrotic din "Kramer contra Kramer" (1980) si al barbatului autist din memorabilul "Rain Man" (1988).

Actorul american, al doilea copil al unui cuplu de evrei cu radacini romanesti si ucrainene, s-a nascut in Statele Unite ale Americii, la Los Angeles, in 1937. Dustin Hoffman a fost recompensat cu doua premii Oscar, cinci Globuri de Aur, trei premii BAFTA si un premiu Emmy.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.