LifeStar 31 Mai 2015 11:40
Actrita americana Susan Sarandon s-a declarat deschisa ideii de a avea o relatie cu o femeie, marturisind ca astfel "cresc sansele de a gasi un partener potrivit", informeaza contactmusic.com.

Starul in varsta de 68 de ani s-a despartit in luna martie de Jonathan Bricklin, in varsta de 38 de ani, dupa o relatie de sase ani. Bricklin a marturisit recent ca s-a chinuit sa traiasca in umbra lui Sarandon, iar actrita spune ca, in prezent, isi cauta un partener de viata care sa poata face fata presiunilor provocate de celebritatea de care se bucura. Sarandon spune ca este pregatita sa ofere o sansa inclusiv unei femei.

Actrita a declarat in talk-show-ul american "The View", de pe postul TV ABC: "Nu caut dragostea in mod activ, insa, daca apare o persoana, sunt deschisa ideii de varsta, culoare, chiar gen. Cresc sansele, nu-i asa?", scrie MEDIAFAX.

In ceea ce priveste calitatile pe care le cauta la un partener de viata, aceasta a spus: "Cineva caruia sa nu-i fie greu sa fie cu mine si, cand oamenii vin sa-mi spuna 'Oh, imi place munca ta', sa nu gaseasca acest lucru ca fiind o problema". "Cineva care sa fie pasionat de ceea ce face si caruia sa-i placa ceea ce face. Cineva care sa fie deschis, aventuros, sa calatoreasca si sa fie amuzant, spiritual, dar nu neaparat religios", a mai spus aceasta.

Inainte de Bricklin, Susan Sarandon a avut o relatie care a durat peste 23 de ani cu actorul Tim Robbins, de care s-a despartit in decembrie 2009. Cei doi actori au impreuna doi fii - Jack si Miles.

Actrita americana Susan Sarandon, nominalizata de cinci ori la premiul Oscar, a primit in aceasta distinctie in 1996, pentru rolul principal din "Culoarul mortii/ Dead Man Walking". Susan Sarandon este, de asemenea, o sustinatoare a campaniilor pentru drepturile omului si a militat in ultimii 30 de ani pentru diverse cauze liberale. Actrita s-a opus in mod public, in 2003, campaniei militare americane din Irak.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.