LifeStar 27 Mai 2015 13:29
Actorul si dramaturgul Sam Shepard, nominalizat la Oscar si recompensat cu premiul Pulitzer, a fost arestat in statul american New Mexico, pentru conducerea automobilului in stare de ebrietate, a anuntat marti politia locala, citata de Reuters.
Sam Shepard, in varsta de 71 de ani, a spus politistilor ca a baut luni seara doua pahare de tequila intr-un restaurant din Santa Fe, a precizat Andrea Dobyns, purtatoarea de cuvant a politiei din acest oras. Artistul a refuzat sa efectueze testul respirator de detectare a alcoolemiei si a fost arestat in fata acelui restaurant. Angajatii din echipa de securitate a restaurantului telefonasera anterior la Politie pentru a avertiza in legatura cu o persoana in stare de ebritate care incerca sa conduca o camioneta, desi frana de mana era trasa, scrie MEDIAFAX.

Sam Shepard a fost incarcerat in inchisoarea din Santa Fe, fiind acuzat de conducerea automobilului intr-o stare avansata de ebrietate. Actorul si-a petrecut noaptea in inchisoare si a aparut apoi in fata unui judecator din Santa Fe in cursul zilei de marti.

Printre piesele de teatru scrise de Sam Shepard se afla "Buried Child", pentru care a fost recompensat cu premiul Pulitzer in 1979, "True West", "Curse of the Starving Class" si "Fool for Love". A fost nominalizat la premiile Oscar pentru evolutia sa din filmul "Cursa spatiala/ The Right Stuff" din 1983, in care a interpretat rolul astronautului Chuck Yeager. Sam Shepard a jucat in zeci de alte filme, remarcandu-se recent in pelicule bine primite de public si de criticii de specialitate, precum "Tinutul din mijlocul verii/ August: Osage County", "Ucide-i cu tandrete/ Killing Them Softly", "Jurnalul/ The Notebook" si "Magnolii de otel/ Steel Magnolias". In 2009, artistul american a fost arestat in statul Illinois si acuzat de conducerea automobilului cu viteza excesiva si in stare de ebrietate.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.