LifeStar 27 Mai 2015 12:32
Actrita Keira Knightley si sotul ei, rockerul James Righton, au devenit pentru prima data parinti, dupa ce artista britanica a nascut in urma cu cateva ore primul copil al cuplului, au confirmat mai multe surse pentru site-ul revistei People.

Pana la ora publicarii acestor informatii, vedeta britanica nu a dezvaluit sexul bebelusului ei. Actrita, foarte discreta in privinta vietii sale private, nu confirmase in mod oficial nici faptul ca era insarcinata, lasand ca silueta ei de gravida sa vorbeasca de la sine, in aceasta iarna, cu ocazia aparitiilor sale pe covorul rosu, in timpul sezonului premiilor de la Hollywood.

Actrita Keira Knightley, in varsta de 30 de ani, si rockerul James Righton, in varsta de 31 de ani, s-au casatorit pe 4 mai 2013 in cadrul unei ceremonii discrete, in sudul Frantei.

Keira Knightley este una dintre cele mai cunoscute tinere actrite britanice. Primul rol notabil i-a fost oferit de regizorul George Lucas, care a distribuit-o in "Star Wars Episodul I - Amenintarea fantomei ", unde a impartit partitura senatorului Amidala cu Natalie Portman. In toamna anului 2002, actrita a obtinut un rol in "Piratii din Caraibe: Blestemul Perlei Negre", continuat cu alte trei filme, cu un mare succes de casa. In 2006, Keira Knightley a primit o nominalizare la Oscar pentru rolul din "Mandrie si prejudecata". In 2015, actrita britanica a fost din nou nominalizata la Oscar pentru evolutia sa din filmul "The Imitation Game. Jocul codurilor", scrie MEDIAFAX.

In 2007, Knightley a jucat impreuna cu James McAvoy in filmul "Remuscare", pelicula primind sase nominalizari la premiile Oscar. Printre filmele ei mai recente se numara "Sa nu ma parasesti/ Never Let Me Go" (2010), "The Beautiful and the Damned" (2011), "Metoda periculoasa/ A Dangerous Method" (2011) si "Anna Karenina" (2012).


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.