LifeStar 24 Mai 2015 13:08
Suedia a castigat finala EUROVISION 2015, cu piesa "Heroes", interpretata de Måns Zelmerlöw. Romania, reprezentata de trupa Voltaj, cu melodia "De la capat/ All Over Again", a ocupat pozitia 15-a. Finala a avut loc sambata seara, la Wiener Stadthalle.

Cea de-a 60-a editie a concursului Eurovision s-a desfasurat la Viena, in Austria, dupa ce artistul travestit Conchita Wurst a castigat editia din 2014 a competitiei, cu piesa "Rise Like a Phoenix".

Editia din 2016 a concursului Eurovision se va desfasura in Suedia, dupa ce cantaretul Måns Zelmerlöw a castigat competitia din acest an, cu piesa "Heroes", care a obtinut un total de 365 de puncte.

"Suntem cu totii eroi, indiferent cine suntem, pe cine iubim si in cine credem. Suntem cu totii eroi", a spus Måns Zelmerlöw la finalul competitiei. El a precizat ca este extrem de fericit ca a castigat Eurovision 2015 si le-a multumit tuturor celor care l-au votat.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.