LifeStar 21 Mai 2015 17:34
Cantareata, actrita si regizoarea americana Barbra Streisand, una dintre artistele cu cele mai mari vanzari de discuri din toate timpurile, va vorbi despre cariera ei spectaculoasa de peste sase decenii in industria de divertisment intr-un volum de memorii care va fi lansat in 2017.

Anuntul a fost facut miercuri de reprezentantii editurii Viking, informeaza Reuters. Cartea, in care Barbra Streisand va relata diverse momente si din viata ei privata, inclusiv anumite evenimente din copilarie, reprezinta prima autobiografie oficiala a vedetei in varsta de 73 de ani. "Memoriile Barbrei Streisand reprezinta evenimentul din showbiz care se afla de multi ani pe prima pozitie in lista de dorinte a fiecarei edituri", a declarat Brian Tart, director si publisher al editurii Viking, o divizie a grupului editorial Penguin Random House, scrie MEDIAFAX.

Nascuta in cartierul Brooklyn din New York, artista americana a vandut peste 72 de milioane de albume muzicale doar in Statele Unite ale Americii si a facut istorie in 2014, cand a reusit sa devina singurul artist din lume care a avut un album ajuns pe primul loc in topul Billboard in fiecare dintre ultimele sase decenii.

De-a lungul carierei sale impresionante, Barbra Streisand a castigat toate premiile importante decernate de industria de divertisment americana - Oscar, Tony, Emmy, Grammy, Sindicatul regizorilor americani (Directors Guild of America), Globul de Aur, National Medal of the Arts si Peabody -, pentru prestatiile ei din muzica, cinematografie, teatru si televiziune. Cantareata a castigat opt premii Grammy si a vandut peste 245 de milioane de discuri pe plan mondial.

Artista americana este casatorita din 1998 cu actorul James Brolin.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.