LifeStar 21 Mai 2015 10:13
Actrita americana Jennifer Garner s-a asociat cu managerii companiei Jo-Ann Fabric and Craft Stores pentru a comercializa o gama de jocuri de indemanare si creativitate pentru copii, informeaza contactmusic.com.

Creat de vedeta americana, setul "We Made It" va fi disponibil in magazinele nord-americane incepand din luna iunie. Managerii lantului de magazine Jo-Ann Fabric and Craft Stores au donat deja 75.000 de dolari organizatiei de caritate Save the Children pentru a sarbatori lansarea acestei colectii de jocuri creative si de indemanare pentru copii.

"In calitate de mama si de sustinatoare a cauzei copiilor, cred ca este important sa incurajam copiii sa se exprime asa cum doresc ei si sa isi exploreze imaginatia", a declarat Jennifer Garner.

"Jocurile din gama «We Made It» sunt usoare si amuzante si ajuta familiile sa isi creeze amintiri frumoase, in timp ce dezvolta creativitatea copiilor si abilitatile intelectuale ale acestora. Sunt incantata sa prezent jocurile din gama «We Made It» tuturor familiilor si de faptul ca o parte din incasari vor fi donate in beneficiul Save the Children, o organizatie de caritate care este foarte importanta pentru mine", a declarat actrita americana. Jocurile de indemanare din gama "We Made It» se adreseaza copiilor cu varste cuprinse intre 4 si 11 ani.

Jennifer Garner a devenit cunoscuta gratie rolului interpretat in serialul de televiziune "Alias". Vedeta americana este casatorita, din 2005, cu actorul Ben Affleck, cu care are trei copii: Violet Anne, nascuta pe 1 decembrie 2005, Seraphina Rose Elizabeth, nascuta pe 6 ianuarie 2009, si Samuel, nascut pe 27 februarie 2012, scrie MEDIAFAX.

Jennifer Anne Garner este o actrita americana cunoscuta pentru rolurile din filme precum "Dallas Buyers Club" (2013), "Untul/ Butter" (2011), "Ziua indragostitilor/ Valentine's Day" (2010), "Fantomele fostelor iubite/ Ghosts of Girlfriends Past" (2009), "Daredevil" (2003) si "Prinde-ma! Daca poti!/ Catch Me If You Can" (2002).


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.