LifeStar 18 Mai 2015 15:24
Trupa Roxette a sustinut, duminica seara, la Arenele Romane din Bucuresti, un concert plin de energie, reusind sa incalzeasca sufletele miilor de fani ramasi in fata scenei, dupa ploaia torentiala care a cuprins Bucurestiul, informeaza organizatorii evenimentului, Emagic.

Accesul la Arenele Romane a fost permis de la ora 19.00, iar, la 19.40, trupa The Amsterdams a urcat pe scena, insa, la scurt timp, norii au acoperit cerul si s-a declansat o puternica furtuna. Concertul formatiei Eskobar a fost anulat, din motive de siguranta, insa show-ul duoului Roxette a inceput putin dupa ora 21.30, dupa ce s-a oprit ploaia si s-au facut ultimele verificari la instalatiile tehnice.

Desi unii dintre spectatorii prezenti au ales sa paraseasca Arenele Romane, din cauza ploii, multi dintre ei revenind la timp pentru concertul duoului Roxette, cei mai multi au ales sa ramana si s-au bucurat pana la ultima nota de un show memorabil pe care Marie, Per si muzicienii lor l-au oferit, cu entuziasm si caldura, fanilor.

Intregul concert a fost un periplu printre cele mai cunoscute piese ale duoului Roxette, nelipsind hituri precum "Sleeping In My Car", "Spending My Time", "Crash! Boom! Bang!", "How Do You Do!", "It Must Have Been Love", "Dressed For Success", "Dangerous" si "Joyride", trupa pastrand pentru bis celebrele "Listern To Your Heart" si "The Look". Unul dintre punctele de interes ale serii a fost si interventia muzicala a chitaristului Christoffer Lundquist, care a cantat la chitara piesa romaneasca "Andrii Popa", publicul fredonand in cor versurile. Momentul a fost savurat nu doar de fani, ci si de muzicienii de pe scena, care au aplaudat, la randul lor, prestatia celor din public, scrie MEDIAFAX.

Energie, buna dispozitie, zambete, emotii si aplauze au cuprins Arenele Romane, timp de o ora si jumatate, fanii duoului Roxette ramasi alaturi de trupa bucurandu-se de fiecare moment al concertului, mai spun organizatorii. Show-ul de la Bucuresti a fost cel de-al patrulea concert sustinut in aceasta etapa europeana a turneului "XXX - 30th Anniversary", urmatoarea destinatie fiind Budapesta.

Au trecut 25 de ani de cand single-ul "The Look" a intrat pe prima pozitie in US Billboard Singles Chart, in martie 1989. "Listen To Your Heart", "It Must Have Been Love" si "Joyride" au ajuns, la randul lor, pe primul loc in clasamentele muzicale din Statele Unite ale Americii, subliniind astfel succesul celor doi artisti care aveau sa ramana cunoscuti in istoria muzicala drept una dintre cele mai mari si mai iubite trupe pop ale ultimelor decenii.
Cu o colectie impresionanta de hituri, duoul suedez a reusit sa domine clasamentele muzicale in anii '90, dar si mult dupa, inregistrand, de-a lungul timpului, vanzari de peste 75 de milioane de discuri.

Citeste si:
Oala sub presiune electrică: tehnologia care economisește timp și...
Oala sub presiune electrică:...

Dupa o lunga pauza in care solista Marie Fredriksson s-a refacut dupa lupta castigata impotriva cancerului, cei doi membri s-au reunit in 2011. "Charm School", primul album inregistrat dupa revenirea pe scena, promovat de single-ul "She's Got Nothing On (But The Radio)", a reusit sa atraga din nou atentia fanilor, Roxette facand inca o data dovada faptului ca ramane una dintre cele mai apreciate trupe pop. A urmat un turneu impresionant care a reusit sa stranga peste 1,5 milioane de spectatori de-a lungul a 153 de concerte.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.