LifeStar 14 Mai 2015 18:48
Serialul politist "CSI - Crime si Investigatii", care a generat de-a lungul anilor numeroase spin off-uri, se va incheia dupa 15 sezoane, cu un lungmetraj TV de doua ore, ce va fi difuzat pe 27 septembrie, au anuntat miercuri reprezentantii postului de televiziune CBS, citati de mirror.co.uk.

Decizia managerilor de la CBS a fost anuntata miercuri la evenimentul anual CBS Upfronts, in cadrul caruia posturile TV majore din Statele Unite isi anunta noile grile de programe pentru sezoanele urmatoare.

Serialul "CSI - Crime si Investigatii" a avut de-a lungul primelor sale sezoane o audienta uriasa, fiind vizionat de peste 26 milioane de telespectatori doar in Statele Unite, insa aceste cifre reprezinta mai degraba o amintire indepartata in perioada actuala, marcata de o scadere generala a audientei programelor de televiziune, scrie MEDIAFAX.

Unii dintre actorii-vedeta din primele sezoane ale serialului "CSI - Crime si Investigatii", precum William Peterson si Marc Helgenberger, au confirmat faptul ca vor juca in lungmetrajul care va inchide acest show TV in luna septembrie.

De seamenea, postul CBS a anuntat ca actorul principal din serial, Ted Danson, va fi transferat in singurul spin off inspirat din "CSI - Crime si Investigatii" care inca este difuzat de posturile de televiziune americane. Personajul sau, DB Russell, se va alatura distributiei serialului "CSI: Cyber", in care va aparea de acum inainte cu regularitate.

"CSI: Cyber" este singurul serial TV inspirat din franciza "CSI" care este inca difuzat pe micile ecrane. "CSI: Miami" a fost anulat in 2012, iar "CSI: New York" s-a incheiat in 2013.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.