LifeStar 12 Mai 2015 10:26
Rapperul american Snoop Dogg, in varsta de 43 de ani, a comis o gafa de proportii intr-un interviu recent, in care a spus ca urmareste serialul fantasy "Urzeala tronurilor/ Game of Thrones" din motive istorice, informeaza contactmusic.com.

Artistul american spune ca este un mare admirator al acestui serial fantasy produs si difuzat de postul HBO - in care apar dragoni si numeroase elemente de magie -, insa cantaretul pare sa creada, in mod eronat, ca "Urzeala tronurilor" este un show care prezinta cu exactitate evenimente istorice reale.

"Ma uit la acest serial din motive istorice, incerc sa inteleg cum era aceasta lume inainte ca eu sa ma nasc. Imi place sa stiu cum am evoluat de atunci pana acum si sa cunosc asemanarile dintre acea epoca si perioada de acum", a spus Snoop Dogg.

Rapperul american, care a fost rugat recent sa produca o piesa pentru coloana sonora a celui de-al cincilea sezon al serialului, spune ca i-a placut aceasta colaborare. "Atunci cand ei m-au rugat sa fac acea piesa, am fost mai mult decat onorat, pentru ca sunt un mare admirator al show-ului. As fi facut-o oricum pe gratis, insa ei mi-au dat si ceva bani pe deasupra, asa ca mi-am spus: «La dracu', hai sa fac asta!»", a dezvaluit Snoop Dogg pentru New York Post.

In acelasi timp, rapperul spune ca se simte ca Popeye Marinarul atunci cand fumeaza marijuana. Cantaretul a comparat acest drog cu cutiile de spanac pe care indragitul personaj animat obisnuieste sa le manance pentru a deveni puternic.

Intrebat de jurnalistii americani daca fumatul de marijuana favorizeaza creativitatea in cariera muzicala, Snoop Dogg a spus: "Iarba (marijuana, n.r.) nu elimina nimic. Este o calitate, un supliment. E ca Popeye. Il stiti pe Popeye Marinarul? Striveste acea cutie, mananca spanacul din ea si intra regim de functionare optima. Asa e si cu marijuana".

Inspirat din seria de romane "Cantec de gheata si foc/ A Song of Ice and Fire", de George R. R. Martin, serialul original HBO "Urzeala tronurilor" are o actiune amplasata intr-un regat fictiv, numit Westeros. Magia, aventurile eroice si elementele fantastice vin in completarea actiunii din "Urzeala tronurilor", scrie MEDIAFAX.

Citeste si:
Fiul administratorului unei firme de transport, răpit în Spania....
Fiul administratorului unei...

George R. R. Martin a inceput sa lucreze la aceasta serie in 1991, primul volum fiind publicat in 1996. Planificata initial ca trilogie, seria cuprinde pana in prezent cinci romane publicate si inca doua aflate in stadiul de proiect. Romanele din aceasta serie au fost traduse in peste 20 de limbi si s-au vandut in peste 15 milioane de exemplare pe plan mondial. Cel de-al cincilea sezon al serialului "Urzeala tronurilor", produs de HBO, a avut premiera pe micile ecrane din Romania pe 13 aprilie.

Cordozar Broadus Jr, nascut pe 20 octombrie 1971, cunoscut dupa numele de scena Snoop Doggy Dogg si Snoop Dogg, in a carui discografie se regasesc albume precum "Tha Doggfather" si "Malice N Wonderland", si-a inceput cariera de rapper la inceputul anilor '90, dar s-a implicat si in actorie, jucand in noua versiune a filmului "Starsky si Hutch" (2004). Din 1993, cand a devenit celebru, Snoop Dogg a vandut aproape 20 de milioane de albume in Statele Unite. Printre hiturile sale se numara "Who Am I (What's My Name)?", "Gin and Juice", "Groupie Luv", "From tha Chuuuch to da Palace", "Beautiful", "Drop It Like It's Hot", "That's That Shit" etc. Cel mai recent album lansat de Snoop Lion este "Reincarnated", aparut pe piata in aprilie 2013.

Citeste si:
Ionuț Stroe, o nouă gafă după ce a apărutîn chiloți la TV
Ionuț Stroe, o nouă gafă după...

In septembrie 2008, Snoop Dogg a sustinut un concert la Arenele Romane din Bucuresti.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.