LifeStar 10 Mai 2015 14:33
Marilyn Manson a declarat ca este un fan al Madonnei si ca ii apreciaza noul sau album, "Rebel Heart", marturisind ca i-ar placea sa intretina relatii sexuale cu celebra cantareata in varsta de 56 de ani.

"Sunt interesat de albumul Madonnei", a declarat rockerul in varsta de 46 de ani, pentru revista i-D. "Arata mai sexy ca niciodata. As vrea, totodata, sa se stie ca am o pasiune pentru Madonna si, cu siguranta, as intretine relatii sexuale cu ea", a completat Marilyn Manson.

Madonna a raspuns dupa ce a aflat despre remarca facuta de rockerul american, distribuind pe reteaua de socializare Instagram o fotografie a acestuia, insotita de mesajul: "Um... multumesc! @marilynmanson #rebelheart (sic)''. Marilyn Manson este un cantaret controversat, gratie aparitiilor sale din concerte si videoclipurilor in care poarta machiaje stridente si afiseaza o alura androgina. Printre hiturile sale se numara "Irresponsible Hate Anthem", "Sweet Dreams (Are Made Of This)", "Tainted Love" si "Beautiful People".

In 2007, Marilyn Manson a concertat si la Bucuresti, la prima editie a festivalului B'estfest. Numele lui de scena este o combinatie intre doua simboluri ale culturii americane din anii 1960 - actrita Marilyn Monroe si criminalul psihopat Charles Manson.Cel mai recent album al sau, intitulat "The Pale Emperor", a fost lansat pe 15 ianuarie.

Considerata una dintre cele mai bune artiste pop ale tuturor timpurilor, numita si "Queen of Pop (regina muzicii pop)", Madonna este si cel mai bine vanduta cantareata din secolul al XX-lea, potrivit Recording Industry Association of America, cu peste 300 de milioane de albume vandute in intreaga lume. In martie 2008, ea a fost inclusa in Rock and Roll Hall of Fame.

Noul ei album, "Rebel Heart", lansat pe 9 martie, a generat pareri impartite in randul criticilor de specialitate si chiar al fanilor artistei. Vanzarile din primele saptamani de dupa lansare pentru acest material discografic, al 13-lea din cariera vedetei, au fost mai mici decat cele generate in perioada echivalenta de precedentul ei album, "Hard Candy", aparut pe piata in 2008. Specialistii explica acest semi-esec al cantaretei americane prin faptul ca ritmurile electro de pe noul album nu au fost suficient de antrenante pentru a-i convinge pe critici, iar unii dintre internauti merg pana intr-acolo incat spun ca a sosit timpul ca Madonna sa se retraga din activitate.

Citeste si:
Marilyn Manson, vizat de un mandat de arestare, a acceptat să se...
Marilyn Manson, vizat de un...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.