LifeStar 7 Mai 2015 09:20
Trupa Roadkillsoda va canta in deschiderea concertului pe care Slash il va sustine, pe 28 iunie, la Arenele Romane din Bucuresti, informeaza organizatorii evenimentului, Phoenix Entertainment, formatia romaneasca urmand sa urce pe scena inaintea grupului Raven Eye.

Roadkillsoda este cea mai de seama reprezentanta a stoner rock-ului romanesc, avand influente eclectice, de la Black Sabbath si Black Tusk la Elder si Baroness, informeaza un comunicat remis MEDIAFAX. Totodata, trupa Raven Eye ii va insoti pe Slash, Myles si The Conspirators de-a lungul calatoriei europene, incluzand orase precum Oslo, Viena, Geneva si Nisa.

Slash, unul dintre cei mai cunoscuti chitaristi din istorie si fost membru marcant al trupei Guns N'Roses, se intoarce in Romania dupa concertul sustinut in urma cu peste doi ani. Inclus de mari reviste precum Time, Rolling Stone si NME in topul creatorilor celor mai bune solo-uri si riff-uri de chitara, avand propriul sau loc pe Rock'n'Roll Hall of Fame, chitaristul cu joben este un adevarat "must see" pentru iubitorii muzicii rock si nu numai, potrivit Phoenix Entertainment.

Impreuna cu Myles Kennedy si cu The Conspirators, Slash face o echipa imbatabila la capitolul show live si ofera publicului nu doar un concert, ci o experienta de neuitat. Arenele Romane vor rasuna pe ritmurile unor piese care au marcat istoria muzicii rock, intre care "Sweet Child O'Mine", "Paradise City", "Patience", "Civil War", dar si ale unor piese noi care au fost la fel de bine primite de fani si de critici, precum "Anastacia", "You're a Lie" si multe altele. La fel ca in 2013, concertul sustinut de Slash ft. Myles Kennedy & The Conspirators este prezentat de Phoenix Entertainment.

Biletele "in picioare" sunt limitate la 2.600 de bucati, din considerente de confort si siguranta, si pot fi achizitionate la pretul de 180 de lei. Numarul acestora nu va fi suplimentat. Locurile din tribuna sunt disponibile la preturile de 120 de lei, 200 de lei si 300 de lei, in functie de sector. Biletele sunt disponibile in reteaua Eventim - magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Humanitas si Carturesti si online, pe www.eventim.ro.

Citeste si:
Cât cere Erika Isac pentru un concert? Cântăreața a stârnit...
Cât cere Erika Isac pentru un...


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.