Starleta canadiana Pamela Anderson si jucatorul profesionist de poker Rick Salomon au divortat in mod oficial si si-au cerut iertare, printr-o declaratie comuna, pentru "toata durerea si toata rusinea" pe care le-au cauzat familiilor lor, informeaza contactmusic.com.

Fosta vedeta a serialului "Baywatch" si Rick Salomon, care au depus actele de divort in februarie, pentru a doua oara in mai putin de un an, au spus ca isi doresc reciproc tot binele din lume si au dat publicitatii o declaratie comuna in care si-au cerut iertare fata de familiile lor.

"Divorturile intens mediatizate pot fi neinduratoare si pline de cruzime - ne cerem scuze in fata familiilor noastre si a prietenilor nostri pentru toata durerea si toata rusinea pe care le-am cauzat. Am ajuns la un acord amiabil si vom merge fiecare pe drumul sau. Exista anumite chestiuni familiale sensibile, private, de care trebuie sa tinem cont si am decis sa retragem toate comentariile dureroase pe care le-am facut din graba si din aversiune. Ne dorim reciproc tot binele din lume, noua si familiilor noastre", se arata in acea declaratie comuna a celor doua vedete.

Pamela Anderson obtinuse anterior un ordin de restrictie temporar pe numele lui Rick Solomon, luna trecuta, spunand ca sotul ei "a comis acte repetate de hartuire si abuz" la adresa ei, care i-au cauzat un "stres emotional sever".

Pamela Anderson, in varsta de 47 de ani, a dezvaluit presei americane ca avea din nou o relatie cu fostul ei sot Rick Salomon, in varsta de 47 de ani, in octombrie 2013. Cei doi s-au casatorit in ianuarie 2014 pentru a doua oara. Pamela Anderson a cerut divortul dupa sase luni, insa Rick Salomon a convins-o sa se razgandeasca si procedura de divort a fost stopata in august 2014, scrie MEDIAFAX.

Rick Salomon a fost cel de-al treilea sot al starletei canadiene, iar prima lor casnicie lor s-a incheiat in 2007, dupa un mariaj care a durat doar 10 saptamani. Rick Salomon a aparut ulterior intr-o inregistrare video pornografica alaturi de starleta Paris Hilton. El a fost casatorit cu actritele Elizabeth Daily si Shannen Doherty.

Citeste si:
Pamela Anderson divorțează de cel de-al cincilea soț, după 13 luni...
Pamela Anderson divorțează de...

Pamela Anderson a fost la randul ei casatorita cu rockerul Tommy Lee, in perioada 1995 - 1998, si cu rockerul Kid Rock, in perioada 2006 - 2007. Starleta canadiana are doi fii - Brandon Thomas Lee si Dylan Jagger Lee - cu rockerul Tommy Lee.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.