Rockerul Ozzy Osbourne, solistul trupei Black Sabbath, a anuntat marti ca formatia britanica intentioneaza sa inregistreze si sa lanseze un ultim album de studio in anul 2016, informeaza contactmusic.com.

Cantaretul britanic a spus ca va inregistra acel ultim material discografic alaturi de Geezer Butler si Tony Iommi in 2016, inainte de turneul de adio al formatiei Black Sabbath. "Planuim ca anul viitor sa inregistram un ultim album si sa sustinem un ultim turneu", a spus Ozzy Osbourne.

Precedentul disc al trupei Black Sabbath, intitulat "13", a fost lansat in anul 2013 si a devenit primul album al formatiei britanice care a ajuns pe primul loc in topul american. De asemenea, "13" a fost primul album inregistrat de Black Sabbath cu Ozzy Osbourne in calitate de solist, dupa materialul discografic "Never Say Die" din 1978.

Proiectul de reunire a membrilor grupului Black Sabbath nu il include insa pe tobosarul Bill Ward, care s-a retras din trupa, invocand anumite chestiuni contractuale. Bill Ward si Ozzy Osbourne au avut recent, pe internet, un schimb de replici foarte acide, in timpul carora tobosarul i-a cerut fostului sau coleg sa isi ceara scuze pentru declaratiile facute la adresa talentului sau. Ozzy Osbourne a refuzat sa isi ceara scuze.

Black Sabbath, o trupa britanica al carei solist este Ozzy Osbourne, si-a lansat albumul de debut - care poarta numele formatiei - in America de Nord, in 1970. Veteranii rockeri britanici au anuntat, in noiembrie 2011, ca trupa Black Sabbath se va reuni in componenta originala, incluzandu-l pe Ozzy Osbourne in calitate de solist, cu ocazia lansarii unui nou album, scrie MEDIAFAX.

Ozzy Osbourne a fost concediat din trupa in 1979, iar dupa plecarea lui, trupa britanica a cunoscut numeroase schimbari de componenta. Cei patru muzicieni din componenta originala s-au mai reunit in 1998, cand au lansat albumul live "Reunion", si apoi au mai sustinut concerte impreuna, in anii 2000.

Dupa ce a plecat din Black Sabbath, Ozzy Osbourne si-a construit o cariera de succes in calitate de solist solo. Albumul solo "No More Tears", lansat de Ozzy Osbourne in 1991, a primit patru discuri de platina in SUA si a avut parte de o primire calduroasa din partea publicului si a criticilor. Urmatoarele albume - "Ozzmosis" (1995), "Down to Earth" (2001), "Under Cover" (2005), "Black Rain" (2007), desi nu au mai avut acelasi succes de public, au fost bine primite de critica de specialitate.

Citeste si:
Alexandra Stan a încins atmosfera la petrecerea de lansare a noului...
Alexandra Stan a încins...

Ozzy Osbourne a sustinut un concert si la Bucuresti, in octombrie 2011, in cadrul turneului mondial de promovare a celui mai recent material discografic al sau, intitulat "Scream", lansat pe 15 iunie 2010. Trupa Black Sabbath a fost inclusa in Rock and Roll Hall of Fame in 2006 si a vandut, in total, peste 100 de milioane de albume.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.