Actorul american Vin Diesel a confirmat faptul ca producatorii de la Hollywood vor realiza un al optulea film in cadrul francizei "Furios si iute".

Cel mai recent film din aceasta serie, "Furios si iute 7", a impresionat in box office-ul mondial, devenind pelicula care a ajuns cel mai repede in istoria cinematografiei mondiale la pragul de 1 miliard de dolari - in doar 17 zile dupa lansarea sa oficiala.

"«Furious 8» va putea fi vazut de lumea intreaga pe 14 aprilie 2017", a dezvaluit Vin Diesel.

Actorul american, in varsta de 47 de ani, a multumit fanilor pentru faptul ca au continuat sa sprijine aceasta franciza si a adus un omagiu "fratelui" sau Paul Walker, care si-a pierdut viata intr-un tragic accident de automobil, in noiembrie 2013, chiar in timpul filmarilor de la "Furios si iute 7".

Vin Diesel a facut aceasta dezvaluire in timpul unui interviu pe care l-a acordat la conventia ComicCon din Las Vegas.

Paul Walker si Roger Rodas, fost pilot de curse si vechi prieten al actorului, au murit pe 30 noiembrie 2013, dupa ce automobilul in care se aflau a depasit spatiul carosabil si s-a izbit de un stalp si de un copac, explodand la cateva secunde dupa impact. Actorul si prietenul sau participasera cu putin timp inainte la o gala de caritate organizata in beneficiul familiilor afectate de taifunul Haiyan care a devastat statul Filipine.

Cody Walker, unul dintre fratii mai tineri ai actorului Paul Walker, i-a impresionat pe producatorii lungmetrajului "Fast & Furious 7", iar acestia au decis sa il distribuie pe fratele mai tanar al lui Paul Walker in viitoarele filme din aceasta franciza de succes, scrie MEDIAFAX.

Cody, in varsta de 25 de ani, a preluat rolul interpretat de fratele sau, aparand ca o dublura a acestuia, pentru ca producatorii sa poata sa finalizeze mai multe scene importante din film. Inainte de "Furious si iute 7", precedentele filme din seria "Fast & Furious", cu Paul Walker si Vin Diesel in rolurile principale, au obtinut incasari totale de peste 2 miliarde de dolari pe plan mondial.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.