Actorul Russell Crowe a negat zvonurile potrivit carora ar fi membru al cultului scientologic, precizand ca a "explorat" aceasta religie controversata, dar fara sa devina un adept al ei, dupa ce s-a imprietenit cu starul hollywoodian Tom Cruise, informeaza contactmusic.com.

Recent, numele starului din filmul "Gladiator" a fost mentionat intr-un articol despre celebritatile care fac parte din anumite religii, publicat in presa americana dupa ce filmul "Going Clear: Scientology and the Prison of Belief" - care a criticat cultul scientologic si felul in care liderii acestuia ii trateaza pe membrii cultului - a fost difuzat in Statele Unite ale Americii, in luna martie, scrie MEDIAFAX.

Russell Crowe spune ca efectuat anumite cercetari in legatura cu scientologia in urma cu mai multi ani, din pura curiozitate, insa a ajuns la concluzia ca aceasta religie nu i se potriveste. "Inca din copilarie eram destul de interesat de religie. Cand l-am cunoscut pe Tom Cruise, el era casatorit cu Nicole Kidman (o compatrioata a starului australian, n.r.), am petrecut ceva timp impreuna si m-am gandit sa aflu cateva ceva despre lucrurile care il interesau pe Tom", a dezvaluit Russell Crowe intr-un interviu publicat pe site-ul revistei People.

"Am gasit un film despre scientologie intr-un magazin de casete video si l-am vizionat. Nu continea prea multe informatii. Am vorbit despre scientologie cu Tom si mi s-a parut ca el era cu adevarat un tip cool. Nu a incercat sa-mi vanda o pereche de pantofi. Mi-a spus doar atat: «Daca este o religie care te intereseaza, atunci urmeaz-o». Cred ca asta e valabil pentru orice tip de religie, daca ajungi sa o cunosti printr-o descoperire personala", a adaugat starul australian. "Insa nu am acordat niciodata o importanta prea mare vreunei religii. Nu am pasit niciodata pe usa cultului scientologic", a spus Russell Crowe.

Russell Crowe, care s-a nascut in Noua Zeelanda, dar a crescut in Australia, a castigat, in 2001, premiul Oscar pentru cel mai bun actor in rol principal, pentru prestatia din "Gladiatorul", primind alte doua nominalizari la premiile Academiei americane pentru rolurile din "Scandal in industria tutunului/ The Insider" (1999) si "O minte sclipitoare/ A Beautiful Mind" (2001).

Citeste si:
Statele Unite „nu vor permite” Chinei să izoleze Taiwanul, afirmă...
Statele Unite „nu vor...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.