Grupul britanic Simply Red va lansa un nou album de studio in luna iunie, dupa o pauza de opt ani, informeaza site-ul music-news.com.

Noul material discografic se intituleaza "Big Love" si va fi lansat prin intermediul casei de discuri East West Records, pe data de 1 iunie. Membrii acestui grup pop-soul au luat decizia de a inregistra un nou disc in timpul turneului mondial pe care l-au sustinut in toamna anului 2014, pentru a marca implinirea a trei decenii de cariera. Precedentul album de studio al trupei britanice s-a intitulat "Stay" si a fost lansat in 2007.

Noul material discografic semnat Simply Red va contine 12 piese. Grupul Simply Red, printre ale carui hituri se numara cantece precum "If You Don't Know Me by Now", "Holding Back the Years", "Money's Too Tight to Mention", "Stars" si "Fairground", a fost infiintat in orasul Manchester in 1985.

Numele grupului este inspirat de dragostea solistului Mick Hucknall pentru clubul de fotbal Manchester United, de preferintele sale politice de stanga si de culoarea parului sau. Simply Red este una dintre cele mai apreciate trupe din Marea Britanie, avand in palmares 15 discuri si peste 40 de single-uri care au fost bine pozitionate in topuri din Europa, SUA si Canada, scrie MEDIAFAX.

Albumele grupului s-au vandut in peste 50 de milioane de copii pe plan mondial. Formatia Simply Red a sustinut un concert la Brasov, in septembrie 2008, la festivalul Cerbul de Aur.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.