Show-ul Disney Live! Mickey's Music Festival, care le va aduce in fata publicului din Romania pe unele dintre cele mai indragite staruri Disney, precum Mickey si Minnie Mouse, va avea sapte reprezentatii la Sala Palatului din Bucuresti, in perioada 22 - 26 aprilie.

Disney Live! Mickey's Music Festival se bucura deja de un mare succes in randul micilor spectatori, astfel ca organizatorii au decis programarea unei noi reprezentatii, pe 26 aprilie, incepand cu ora 15.00. Astfel, show-ul va avea sapte reprezentatii, care se vor desfasura in perioada 22 - 26 aprilie, la Sala Palatului, informeaza organizatorii evenimentului, Amphitrion.

Cele sapte spectacole Disney Live! Mickey's Music Festival vor avea loc dupa cum urmeaza: 22 aprilie, ora 19.00, 23 aprilie, ora 19.00, 24 aprilie, ora 19.00, 25 aprilie, orele 11.00 si 15.00, 26 aprilie, orele 11.00 si 15.00. Biletele pentru show sunt disponibile in reteaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, libraria Mihai Eminescu, in reteaua Eventim, precum si online, pe www.eventim.ro si www.myticket.ro, cu preturi incepand de la 75 de lei.

Mickey si Minnie Mouse si-au facut aparitia la o conferinta de presa care a avut loc miercuri dupa-amiaza, spre bucuria copiilor prezenti la eveniment, care au dansat si s-au fotografiat alaturi de celebrele personaje. Cele doua vedete Disney au interpretat o parte din numarul pe care il vor prezenta in deschiderea show-ului, extrem de interactiv, cand personajele indeamna publicul sa bata din picioare, din maini si sa se miste alaturi de ele.

La conferinta de presa au participat Raluca Popescu, general manager Amphitrion, Nick Manna, directorul artistic al show-ului, Magin Thomas, cea care o interpreteaza pe printesa Jasmine in show-ul Disney, si Paige Metelka, artista care ii da viata uneia dintre surorile lui Ariel. Produs de Feld Entertainment si organizat de Amphitrion, Disney Live! Mickey's Music Festival isi propune sa fie una dintre cele mai intense experiente de concert pentru intreaga familie.

Citeste si:
Ce își dorește Oana Roman pentru fiica ei, după despărțirea de...
Ce își dorește Oana Roman...

Mickey's Music Festival aduce in prim-plan peste 25 de personaje, vedete ale mult indragitelor superproductii Disney. Spectacolul debuteaza cu o proiectie care prezinta agitatia din culise, care va fi prezentata pe scena in timp ce Mickey Mouse isi intampina oaspetii la concertul sau. In scurt timp, participantii vor fi transportati spre o lume noua care va abunda in ritmuri antrenante de hip-hop, acrobatii spectaculoase, covoare zburatoare si transformari magice alaturi de Aladdin, Jasmine si Genie.

Sub apa, publicul se va intalni cu Ariel, Sebastian si prietenii lor pentru o serie de miscari pe ritmuri reggae. Familia si prietenii vor tine pasul de dans alaturi de Woody, Buzz si Jessie, care le vor arata cele mai amuzante ritmuri boggie in stil rodeo. Fiecare spectator poate deveni membru al trupei in timpul scenelor interactive din care nu vor lipsi baloane uriase, dar si personajele Disney care vor dansa prin public alaturi de cei prezenti, intr-un concert al celor mai iubite staruri Disney.

Citeste si:
10 lucruri pe care nu le știai despre Profesor Brian Cox. Numărul 9...
10 lucruri pe care nu le...

Nick Manna a declarat, la conferinta de presa, ca rolul sau, in calitate de director artistic al show-ului, este sa se ocupe de tot ceea ce publicul vede pe scena. Acesta a mai mentionat ca Disney Live! Mickey's Music Festival este un spectacol de familie, la care participa de la copii foarte mici pana la parinti si bunici. In show-ul prezentat la Bucuresti, publicul va putea asculta atat melodiile clasice Disney, dar si cantece noi, precum "Single ladies", al cantaretei Beyonce.

Nick Manna a declarat, pentru MEDIAFAX, ca, in show-ul Disney Live! Mickey's Music Festival, cantecele sunt adaptate in functie de tara in care este prezentata productia. "Deci, vom interpreta in romana. Intregul show este in romana", a spus directorul artistic, mentionand ca lucreaza cu profesori pentru ca show-ul sa fie cat mai corect.

Citeste si:
Din secretele lumii care ne-a luminat copilaria: 10 lucruri...
Din secretele lumii care ne-a...

"Intregul show este foarte interactiv si chiar incurajam copiii sa se ridice de pe scaunele lor si sa danseze impreuna cu personajele de pe scena. Personajele chiar ii invata si ii incurajeaza sa se ridice de pe scaune si sa danseze cu ele", a mai spus Nick Manna, pentru MEDIAFAX, sublinind ca in intregul show este foarte multa distractie. Acesta a mai precizat ca cei mici sunt foarte incantati si tot ce se intampla in show este ceva nou pentru ei, astfel incat sunt foarte atenti si curiosi la ceea ce se intampla. "Noi ii purtam intr-o calatorie alaturi de noi si ei sunt intotdeauna foarte incantati", a declarat directorul artistic al show-ului.

De asemenea, acesta a precizat ca echipa sustine mai multe show-uri intr-o saptamana, in fiecare dintre orasele in care merge, iar artistii sunt obisnuiti cu acest lucru. "Suntem foarte incantati sa ne aflam in Romania. Este pentru prima data cand Disney Live! Mickey's Music Festival ajunge in Romania si este important pentru noi sa exploram orasul si sa vedem ce are Romania de oferit", a mai spus Nick Manna, la conferinta de presa.

Citeste si:
SAGA Festival anunță Nicki Minaj la București
SAGA Festival anunță Nicki...

Peste 100 de costume spectaculoase au fost concepute pentru noua productie Disney Live! Mickey's Music Festival, care va fi prezentata in premiera la Bucuresti. Pentru a intra in pielea personajelor pe care le interpreteaza in spectacol, artistii au nevoie de cel putin doua ore de pregatire, dupa cum au declarat artistele prezente la conferinta de presa din Bucuresti.

Disney Live! Mickey's Music Festival este un spectacol cu costume de poveste, o lume magica a copilariei, dar contemporana in acelasi timp, pusa in scena de creatoarea de moda Cynthia Nordstrom.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.