Ireland Baldwin, fiica actorilor Alec Baldwin si Kim Basinger, s-a internat intr-o clinica de dezintoxicare din California si spune ca a luat aceasta decizie pentru a-si rezolva "anumite traume emotionale", informeaza contactmusic.com.

Modelul in varsta de 19 ani s-a internat la SOBA Recovery Center din Malibu, o clinica specializata in tratarea dependentei de droguri si alcool, in cursul zilei de luni. Mai multe publicatii americane au spus ca Ireland Baldwin s-a internat cu scopul de a primi tratament contra "petrecerilor excesive", scrie MEDIAFAX.

Ireland Baldwin a tinut sa clarifice situatia sa prin intermediul unui mesaj pe Twitter: "Petrecere intensiva. Ha! Ha! Se pare ca sunt la dezintoxicare pentru am participat la petreceri intensive. Asadar, voi fi discreta pentru o vreme si poate voi primi putin iaurt inghetat".
In ciuda acestui mesaj ironic, Ireland Baldwin a confirmat faptul ca a inceput un program de dezintoxicare de doua saptamani in acea clinica.

"M-am internat la SOBA pentru doua saptamani, cu scopul de a evada pentru o vreme. Nu prea sunt o petrecareata, dar sunt aici pentru a rezolva anumite traume emotionale si pentru a primi terapia intensiva de care am nevoie pentru a-mi reveni", a adaugat ea. Ireland este singurul copil al fostului cuplu de actori Alec Baldwin si Kim Basinger, care au divortat in 2002, dupa o casnicie care a durat zece ani.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.