Fostul fotbalist englez David Beckham a fost desemnat cel mai bun tata-vedeta din Marea Britanie, in urma unui sondaj realizat de muzeul londonez Ripley's Believe it or Not, informeaza contactmusic.com.

David Beckham este casatorit cu Victoria Beckham, fosta cantareata in grupul Spice Girls, devenita ulterior designer de moda. Cei doi au impreuna patru copii - trei fii si o fiica. Pe locul al doilea s-a clasat rockerul Ozzy Osbourne, iar pozitia a treia a revenit prezentatorului de televiziune Jonathan Ross.

Topul 5 este completat de mogulul din industria muzicala si de televiziune Simon Cowell, clasat pe locul al patrulea, si de cantaretul Peter Andre, aflat pe pozitia a cincea, scrie MEDIAFAX.

In versiunea feminina a aceluiasi sondaj, prezentatoarea de televiziune Holly Willoughby a fost desemnata cea mai buna mama-vedeta din Marea Britanie, iar Sharon Osbourne a egalat "performanta" sotului ei, rockerul Ozzy Osbourne, si a ocupat locul al doilea. Podiumul a fost completat de actrita Nicole Kidman. Pe urmatoarele doua pozitii s-au clasat cantareata Madonna si Victoria Beckham.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.