Cantareata americana Taylor Swift are o relatie cu DJ-ul scotian Calvin Harris, afirma tabloidele americane, citate de dailymail.co.uk.

Dupa mai multe zvonuri aparute in presa internationala in ultimele saptamani, cele doua vedete au parut ca doresc sa confirme faptul ca au o relatie, joi seara, cand au fost fotografiati tinandu-se de mana si sarutandu-se, in timpul unui concert sustinut de trupa Haim in cartierul West Hollywood din Los Angeles.

DJ-ul scotian a fost fotografiat apoi, vineri dimineata, in timp ce parasea resedinta cantaretei americane, alimentand speculatiile potrivit carora ar fi petrecut noaptea alaturi de noua sa iubita, scrie MEDIAFAX.

Cantareata americana, in varsta de 25 de ani, si DJ-ul scotian, in varsta de 31 de ani, au aparut pentru prima data impreuna in public in luna februarie, la editia din acest an a galei BRIT Awards. Anterior, Taylor Swift a avut cateva relatii cu o serie de artisti celebri, precum Joe Jonas, Lucas Till, John Mayer, Taylor Lautner, Jake Gyllenhaal si Harry Styles. La randul sau, DJ-ul Calvin Harris a avut relatii cu modelul Anne Vyalitsyna, cantaretele Ellie Goulding si Rita Ora si modelul Aarika Wolf.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.