Postul american de televiziune ABC se pregateste sa readuca pe micile ecrane indragitul serial "Papusile Muppets/ The Muppet Show" cu ajutorul lui Bill Prady, creatorul show-ului TV "Teoria Big Bang", afirma presa americana de specialitate, citata de contactmusic.com.

Bill Prady, care a lucrat la realizarea primelor episoade din "Papusile Muppets", ar fi inceput deja sa scrie scenariul pentru noul sezon al show-ului, iar episodul-pilot al acestuia ar fi intrat deja in productie, potrivit unor surse din industria de televiziune americana. Acel episod-pilot urmeaza sa fie prezentat sponsorilor si agentiilor de publicitate care vor participa in luna mai la prezentarea noii grile de programe a postului ABC. Mai multe surse spun ca daca episodul-pilot va face o impresie buna la acea prezentare, atunci postul ABC va incepe imediat productia pentru un nou sezon din "Papusile Muppets".

Potrivit unor surse, in episodul-pilot, relatia dintre Kermit si Miss Piggy trece prin momente dificile, iar producatorii vor trebui sa-i convinga pe cei doi sa accepte sa lucreze din nou impreuna. Mai multi actori celebri vor aparea in calitate de invitati surpriza in acel episod, care va fi filmat weekendul viitor. La scrierea scenariului va participa si Bob Kushell, iar intregul proiect va fi coordonat de Randall Einhorn, scrie MEDIAFAX.

Sezoanele originale din serialul "Papusile Muppets" au fost difuzate intre anii 1975 si 1981. Personajele din acest show TV au ramas extrem de populare si au continuat sa atraga simpatia unor noi generatii de telespectatori, gratie unor aparitii constante in "Sam and Friends" in anii '90. Cel mai recent, ele au fost protagonistele unor doua noi lungmetraje turnate pentru marele ecran - "Papusile Muppets/ The Muppets" in 2011 si "Papusile Muppet in turneu/ Muppets Most Wanted" in 2014.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.