Filmul "Furios si iute 7", ultimul film al actorului Paul Walker, in care acesta a jucat alaturi de Dwayne Johnson, Michelle Rodriguez si Jason Statham, are premiera in cinematografele din Romania pe 3 aprilie, informeaza distribuitorul, Ro Image 2000.

In "Furios si iute 7", de James Wan, Vin Diesel, Paul Walker si Dwayne Johnson conduc distributia care continua aventurile din franciza care si-a cladit renumele pe viteza. Alaturi de ei, publicul ii va putea revedea pe Michelle Rodriguez, Jordana Brewster, Tyrese Gibson, Chris "Ludacris" Bridges, Elsa Pataky si Lucas Black, favoritii fanilor din toata lumea, dar si figuri noi in franciza, precum Jason Statham, Djimon Hounsou, Tony Jaa, Ronda Rousey, Nathalie Emmanuel si Kurt Russell. Capitolul al saptelea al seriei de succes este regizat de James Wan, dupa un scenariu de Chris Morgan. Filmul este produs de Neal H. Moritz, Vin Diesel si Michael Fottrell.

Filmul va fi difuzat, incepand de vineri, 3 aprilie, in cinematografele Cine Grand din Botosani, Florin Piersic din Cluj-Napoca, Sergiu Nicolaescu din Targu-Jiu, reteaua Cityplex din Brasov, Constanta si Tulcea si cinematograful Patria din Craiova. In capitala, pelicula "Furios si iute 7" va fi proiectata in reteaua Cinema City (mallurile AFI si Sun Plaza), la Hollywood Multiplex, Movieplex Plaza Romania, Light Cinema, Glendale studio, Grand Cinema Digiplex din mall Baneasa, la cinematograful Patria si sala T Imax din mallul AFI Cotroceni., scrie MEDIAFAX.

Paul Walker si Roger Rodas, fost pilot de curse si vechi prieten al actorului, au murit pe 30 noiembrie 2013, dupa ce automobilul in care se aflau a depasit spatiul carosabil si s-a izbit de un stalp si de un copac, explodand la cateva secunde dupa impact. Actorul si prietenul sau participasera cu putin timp inainte la o gala de caritate organizata in beneficiul familiilor afectate de taifunul Haiyan care a devastat statul Filipine.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.