Trupa britanica de heavy metal Judas Priest isi lanseaza propriul brand de cafea, in luna aprilie, pentru a marca implinirea a 35 de ani de la lansarea albumului "British Steel", un material discografic celebru, aparut pe piata pe 14 aprilie 1980, informeaza site-ul revistei New Musical Express.

Noul brand va purta numele LP-ului din 1980, "British Steel", va comercializa pachete cu boabe integrale de cafea si va fi produs in colaborare cu compania Dark Matter Coffee, care are sediul general in orasul american Chicago. Aceeasi companie a colaborat in trecut cu Viv Albertine, chitarista trupei The Slits, pentru a produce brandul de cafea al acesteia, Dream Cut. Rockerii britanici din trupa Judas Priest spun ca noul brand doreste "sa duca la moartea cafelei false".

Pachetele de cafea "British Steel" vor fi comercializate alaturi de o caseta audio pe care sunt inregistrate doua single-uri ale trupei britanice, "Grinder" si "Snakebite". Pachetele de cafea din noul brand vor fi vandute la pretul de 18 dolari si vor putea fi achizitionate incepand din 14 aprilie de pe site-ul companiei Dark Matter Coffee si din cele trei magazine pe care aceasta le detine in Chicago.

Trupa britanica Judas Priest va sustine un nou concert in Romania, pe 1 iulie, in complexul Romexpo, in cadrul turneului mondial de promovare a albumului "Redeemer of Souls". Judas Priest a mai concertat la Bucuresti in iulie 2011, scrie MEDIAFAX.

Trupa Judas Priest a fost infiintata in anul 1969, in orasul Birmingham, si a lansat 16 albume de studio. Grupul a intrat in atentia publicului in anul 1974, cu albumul de debut "Rocka Rolla". Britanicii au lansat unele dintre cele mai bune albume heavy metal ale tuturor timpurilor, precum "British Steel" (1980), "Screaming for Vengeance" (1982), "Painkiller" (1990) si cateva piese celebre, devenite veritabile "imnuri" rock precum "Breaking the Law", "Living After Midnight" si "You've Got Another Thing Coming". Considerata una dintre cele mai bune trupe din lume din istoria genului heavy metal, Judas Priest a vandut peste 40 de milioane de discuri pe plan mondial.

Citeste si:
Ce băuturi preferă românii să consume de sărbători
Ce băuturi preferă românii să...


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.