Actrita Milla Jovovich a nascut, miercuri dimineata, o fetita, care se va numi Dashiel Eden, informeaza presa americana, citata de contactmusic.com.

Bebelusul a venit pe lume cu trei zile inainte de termen. Atat mama, cat si fiica ei se simt bine, a precizat agentul de presa al actritei. Milla Jovovich, in varsta de 39 de ani, si sotul ei, Paul Anderson, producatorul francizei cinematografice "Resident Evil", mai au impreuna o fetita, in varsta de sase ani, pe nume Ever Gabo. Milla Jovovich si Paul Anderson s-au intalnit in 2002, pe platourile de filmare ale peliculei "Resident Evil", si s-au logodit un an mai tarziu. Dupa o scurta perioada de separare, cuplul a avut primul copil in 2007, iar, in 2009, Jovovich si Anderson s-au casatorit.

De origine ucraineana, Milla Jovovich este un fost manechin de succes care a reusit apoi sa isi construiasca o cariera in cinematografie, cu roluri in filme precum "Al cincilea element" si cele din franciza "Resident Evil", regizate de sotul ei. Milla Jovovich a jucat o gama larga de roluri in filme precum "Intoarcerea la laguna albastra", "Marea ameteala", "Hotelul de 1 milion de dolari", "Papusa" si "Ultraviolet". Printre proiectele ei cinematografice recente se numara lungmetrajul "Stone", in care a jucat impreuna cu Robert De Niro si Edward Norton, si versiunea 3D a clasicului "Cei trei muschetari", regizat de Paul W.S. Anderson, in care interpreteaza rolul Milady de Winter, scrie MEDIAFAX.

Paul W. S. Anderson, in varsta de 50 de ani, este cunoscut pentru filme precum "Nebunia cumparaturilor/ Shopping", "Mortal Kombat", "Event Horizon", "Soldier", "AVP: Alien vs. Predator" si "Cursa mortala/ Death Race", cu Jason Statham in rolul principal.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.