Actorul David Duchovny, starul serialelor de televiziune "Dosarele X/ The X Files" si "Californication", pasionat de muzica, a anuntat ca isi va lansa albumul de debut in luna mai, informeaza contactmusic.com.

Starul de televiziune a infiintat alaturi de doi prieteni, in 2014, trupa Weather. Trioul a finalizat inregistrarile pentru primul sau album, care se va intitula "Hell or Highwater" si care va fi lansat de casa de discuri ThinkSay Records.

"Sa fac acest disc a fost un vis devenit realitate, cu exceptia faptului ca eu nu am avut acest vis - e inca un soc pentru mine, cand ma gandesc la felul in care acest proiect muzical a fost realizat. Tot ce stiu in aceste momente este ca aceste cantece reprezinta cea mai sincera expresie a tot ce am facut eu vreodata si abia astept sa impartasesc aceasta experienta cu toata lumea", a declarat David Duchovny.

Actorul isi va promova albumul de debut prin intermediul unor aparitii la diverse posturi de televiziune, insa nu intentioneaza sa plece intr-un turneu. "Sunt suficient de norocos incat sa imi asigur prezenta in cateva emisiuni de televiziune celebre si sa beneficiez de expunerea mediatica pe care un artist debutant - pentru ca asta sunt eu in acest domeniu - nu ar putea sa o obtina. Am invatat ce inseamna sa canti cu o trupa live, cat de aproape de microfon trebuie sa stau, cum trebuie sa cant. A fost o calatorie de autocunoastere. Sper sa descopar eu insumi anumite lucruri inainte ca publicul sa le descopere", a adaugat David Duchovny, in emisiunea USA Today.

Actorul a declarat recent ca doreste sa exploreze noi domenii de activitate si a lansat in luna februarie primul sau roman, intitulat "Holy Cow".
David Duchovny va interpreta din nou rolul agentului FBI Fox Mulder, alaturi de colega sa Gillian Anderson, intr-o noua serie de sase episoade din "Dosarele X". Filmarile pentru acest serial SF vor debuta in luna iunie, scrie MEDIAFAX.

David Duchovny, in varsta de 54 de ani, si-a castigat celebritatea cu rolul agentului FBI Fox Mulder, din serialul de televiziune SF "Dosarele X", care a generat ulterior doua lungmetraje pentru marile ecrane: "Dosarele X: Infrunta viitorul" (1998) si "Dosarele X: Vreau sa cred" (2008). In 2008, David Duchovny a castigat premiul Globul de Aur pentru cel mai bun actor intr-o comedie pentru rolul Hank Moody, un scriitor dependent de sex care trece printr-o pana de inspiratie, din serialul de televiziune "Californication".

Citeste si:
Tatăl lui Harry Potter vine în premieră la Comic Con. Actorul...
Tatăl lui Harry Potter vine...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.