Leonardo DiCaprio este vedeta cu cel mai mare salariu de la Hollywood, fiind platit cu 25 de milioane de dolari pe rol in acest moment, potrivit rezultatelor unui top publicat de The Hollywood Reporter.

Cunoscut a fi leaganul cinematografiei, Hollywood-ul gazduieste multe staruri, insa cercul celor considerate valori sigure este unul select. Actorii cu cele mai mari salarii la Hollywood trebuie sa aiba, in primul rand, talent, dar si sa reuseasca sa atraga succesul in salile de cinema in mod constant.

Acesta este si cazul lui Leonardo DiCaprio, lider in topul vedetelor cu cel mai mare salariu, platit in acest moment cu 25 de milioane de dolari pe rol. Topul 5 este completat, in ordine, de Sandra Bullock, Matt Damon, Robert Downey Jr. si Denzel Washington, fiecare cu un salariu de 20 de milioane de dolari pe film, scrie MEDIAFAX.

Angelina Jolie se situeaza pe pozitia a sasea, frumoasa actrita fiind platita cu sume cuprinse intre 15 si 20 de milioane de dolari pe rol.

Topul 10 al vedetelor de la Hollywood cu cele mai mari salarii este completat de Dwayne Johnson - star al filmelor de actiune -, cu o medie de 15 milioane de dolari, Jennifer Lawrence si Mark Wahlberg, cu salarii cuprinse intre 10 milioane de dolari si 15 milioane de dolari, si Seth Rogen, cu 8,4 milioane de dolari.

Topul a fost realizat pe baza informatiilor oferite de producatori, agenti si sefi ai studiourilor de productie de la Hollywood.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.