Actrita Mila Kunis a confirmat, la insistentele unui prezentator de televiziune, faptul ca s-a casatorit cu Ashton Kutcher, informeaza site-ul premiere.fr.

Mila Kunis, protagonista lungmetrajului "Ascensiunea lui Jupiter/ Jupiter Ascending", cel mai recent film regizat de fratii Wachowski, in care joaca si Channing Tatum, a confirmat aceasta informatie in emisiunea "Late Late Show", prezentata de James Corden.

Invitata in acest nou talk-show american, actrita, foarte discreta in ceea ce priveste viata ei privata, a incercat initial sa evite intrebarea despre casatoria ei cu Ashton Kutcher, insa, presata de James Corden, a sfarsit prin a confirma aceasta informatie. "Ashton Kutcher si dumneavoastra sunteti sot si sotie?", a intrebat prezentatorul emisiunii. "Poate", i-a raspuns actrita americana. "Ori sunteti casatoriti ori nu sunteti!", a insistat James Corden. "Poate", a raspuns, din nou, Mila Kunis.

Vazand ca nu primeste raspunsul verbal pe care il astepta, James Corden i-a cerut actritei sa arate spre public degetul inelar de la mana stanga, pe care se afla intr-adevar o verigheta. Dupa ce Mila Kunis a aratat acea verigheta, prezentatorul a declarat: "Vedeti? Sunt intr-adevar casatoriti". Cei doi actori au alimentat zvonurile despre casatoria lor la sfarsitul anului trecut, dupa ce Ashton Kutcher a publicat cu ocazia sarbatorilor de iarna mai multe mesaje de felicitare pe care le-a semnat cu apelativul "Familia Kutcher", scrie MEDIAFAX.

In emisiunea prezentata de James Corden, actrita a confirmat implicit faptul ca a devenit in mod oficial "doamna Kutcher" si a profitat de aceasta ocazie pentru a anuntat faptul ca ea si partenerul ei de viata se gandesc deja "la bebelusul cu numarul 2".

Citeste si:
10+1 divorturi care ne-au surprins in 2018
De la despartiri discrete la...

Ashton Kutcher, in varsta de 36 de ani, are in prezent o relatie cu actrita Mila Kunis, in varsta de 31 de ani, iar, pe 30 septembrie 2014, cei doi au devenit parintii unei fetite, Wyatt Isabelle. Mila Kunis si Ashton Kutcher, colegi in distributia serialului "Anii '70/ That '70s Show", au inceput o relatie in 2012, la aproape un an dupa ce actorul s-a despartit de actrita Demi Moore, dupa sapte ani de casnicie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.