Conchita Wurst, care a castigat editia din 2014 a concursului Eurovision, si tenorul spaniol Placido Domingo vor sustine un concert, pe 17 mai, la Opera din Viena, potrivit relatarilor din presa austriaca.

Concertul pe care Conchita Wurst si Placido Domingo il vor sustine la Opera de Stat din Viena, pe 17 mai, de la ora 12:00, va avea loc cu doar doua zile inaintea debutului editiei din acest an a Eurovision Song Contest, care va avea loc in capitala Austriei, in perioada 19 - 23 mai. Alaturi de Conchita Wurst si Placido Domingo, pe scena Operei din Viena se vor afla tenorul peruan Juan Diego Flórez si Wiener Philharmoniker. Concertul va face parte din seria evenimentelor "Pop meets Opera", potrivit site-ului institutiei de spectacole.

Cea de-a 60-a editie a concursului Eurovision se va desfasura la Viena, Austria, in 19, 21 si 23 mai. Trupa Voltaj va reprezenta Romania la Eurovision Song Contest 2015, de la Viena, cu piesa "De la capat", castigatoare a finalei selectiei nationale Eurovision. Placido Domingo este un tenor spaniol renumit pe plan mondial pentru forta si versatilitatea vocii sale puternice, capabila sa stapaneasca toate notele si tonurile registrului dramatic. De la debutul sau, in rolul Alfredo din opera "La Traviata" de Giuseppe Verdi, in anul 1959, Placido Domingo a avut peste 130 de roluri, devenind astfel tenorul care a interpretat cele mai multe partituri din lume, scrie MEDIAFAX.

Travestitul originar din Austria Conchita Wurst a devenit un fenomen in tara sa dupa aparitia, in 2011, in emisiunea "Die Grosse Chance". Modul in care a interpretat piesa "My Heart Will Go On", de pe coloana sonora a filmului "Titanic", i-a adus celebritatea. Apoi, Conchita a participat la multe alte reality show-uri, inclusiv in Germania. De asemenea, a sustinut concerte si a devenit un simbol al cauzei gay. Conchita Wurst, pe numele sau real Tom Neuwirth, a castigat concursul cantecului european Eurovision 2014, a carui finala a avut loc la Copenhaga, cu piesa "Rise Like a Phoenix".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.