AJ Pero, tobosarul trupei americane de heavy metal Twisted Sister, a murit la varsta de 55 de ani, potrivit unui anunt facut vineri de membrii formatiei, informeaza bbc.com.

Cauza decesului nu a fost facuta publica, insa artistul ar fi suferit un atac de cord, potrivit relatarilor din presa americana. "Membrii Twisted Sister anunta cu profunda tristete decesul prematur al fratelui lor, AJ Pero", se spune intr-un anunt publicat pe site-ul trupei. AJ Pero s-a alaturat trupei Twisted Sister in 1982 si a renuntat sa mai cante alaturi de membrii acestei formatii in 1986. In 2001, el a revenit insa in aceasta trupa americana de heavy metal.

Trupa este celebra pentru melodiile sale "We're Not Gonna Take It" si "I Wanna Rock", lansate in 1984. In timpul in care s-a aflat alaturi de Twisted Sister, Pero a inregistrat sase albume si a mers cu trupa in patru turnee mondiale. Potrivit site-ului sau, AJ Pero incepuse sa scrie o carte despre viata sa. De asemenea, trupa Twisted Sister avea programate mai multe concerte, inclusiv unul pe 30 mai, la Las Vegas. Formatia urma sa sustina mai multe concerte si la festivaluri rock din Europa, in aceasta vara, scrie MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.