Celebrul Tron de Fier, sursa intrigilor popularului serial "Urzeala tronurilor/ Game of Thrones", revine la Bucuresti la East European Comic Con, un eveniment care se va desfasura intre 8 si 10 mai, la complexul Romexpo din Bucuresti.

Prin aceasta initiativa, HBO Romania ofera fanilor serialului sansa de a se fotografia in postura de rege sau regina a universului "Game of Thrones", informeaza un comunicat remis MEDIAFAX.

"Game of Thrones" este cel mai de succes serial al ultimilor ani, produs si difuzat de televiziunea HBO, si este adaptat dupa seria de carti "A Song of Ice and Fire", a autorului George R.R. Martin. Premiera celui de-al cincilea sezon al acestui serial va avea loc in Romania simultan cu cea din Statele Unite ale Americii pe data de 12 aprilie, la HBO si pe HBO GO, primul episod fiind disponibil fara abonament. "Game of Thrones" va fi reprezentat la Comic Con nu doar prin Tronul de Fier, ci si prin intermediul actorului Kristian Nairn, care interpreteaza in acest serial rolul lui Hodor.

Tronul de Fier din serialul "Urzeala tronurilor" a mai fost adus la Bucuresti de HBO si la editia de anul trecut. East European Comic Con este cel mai mare eveniment destinat pasionatilor de jocuri, filme, seriale, benzi desenate din Europa de Est, avand ca sursa de inspiratie mult apreciatul Comic Con de la San Diego. Printre invitatii de seama se numara actorii veniti special de la Hollywood pentru publicul din Romania: Manu Bennett (Crixus din "Spartacus"), Robert Knepper (T-bag din "Prison Break"), Osric Chau (Kevin Tran din "Supernatural"), Dan Starkey (Strax din "Dr. Who") si Kristian Nairn (Hodor din "Game of Thrones").

In perioada 8 - 10 mai, Romexpo se va transforma intr-o lume magica, a serialelor, filmelor, jocurilor video, unde bariera dintre fani si actori internationali, artisti grafici si celebritati din mediul online se ridica, oferind un cadru unic pentru interactiuni directe si pentru amintiri de neuitat. Aleea artistilor, zona de gaming si de boardgames, recuzita de film, patru actori, trei scene (una principala, una destinata discutiilor cu artisti si creatori de continuturi pe YouTube si una de competitii de gaming) sunt cateva dintre atractiile pregatite de organizatorii East European Comic Con.

Biletele pot fi achizitionate din retelele Eventim si My Ticket, la pretul de 64 de lei, iar in ultima saptamana costul va fi de 79 de lei. East European Comic Con este organizat de Asociatia Culturala Kesenai si Kickoff Events.

Citeste si:
Serialul Game of Thrones va continua pe HBO
Serialul Game of Thrones, din...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.