Actorul american Vin Diesel a devenit tata pentru a treia oara, dupa ce partenera lui de viata, modelul Paloma Jimenez, a nascut un bebelus in cursul zilei de luni, informeaza site-ul revistei People.

Vin Diesel, in varsta de 47 de ani, star al francizei cinematografice "Furios si iute", a confirmat aceste informatii prin intermediul unei fotografii a bebelusului pe care a publicat-o luni pe contul sau de Facebook. Imaginea il prezinta pe actorul hollywoodian intr-o sala de nasteri, alaturi de bebelus si de logodnica sa.

Actorul a insotit fotografia cu versuri din "What a Wonderful World", un cantec celebru interpretat de Louis Armstrong: "I hear babies crying/ I watch them grow/ They'll learn much more/ Than I'll ever know/ And I think to myself/ What a wonderful world" ("Aud plansetele unor bebelusi/ Ii privesc cum cresc/ Ei vor invata multe alte lucruri/ Decat voi cunoaste eu vreodata/ Apoi imi spun/ Ce lume minunata").

Actorul Vin Diesel si partenera lui de viata, in varsta de 31 de ani, aveau deja impreuna un fiu - Vincent Sinclair, in varsta de patru ani si jumatate - si o fiica - Hania Riley, in varsta de sase ani si jumatate. Vin Diesel si Paloma Jimenez, care sunt foarte discreti in ceea ce priveste viata privata, nu au dezvaluit deocamdata sexul si numele bebelusului, scrie MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.