Pamela Anderson a solicitat si a obtinut vineri un ordin de restrictie impotriva sotului ei, jucatorul profesionist de poker Rick Salomon, la doar cateva saptamani dupa ce starleta canadiana a initiat si procedura de divort, informeaza site-ul revistei People.

Acest ordin de restrictie este temporar si va fi valabil pana pe 3 aprilie, data la care este programata urmatoarea audiere din procesul de divort.
Starleta canadiana a solicitat acest ordin de restrictie intrucat sotul ei i-a cauzat un "stres emotional sever" si a adoptat fata de ea un comportament abuziv, atat fizic, cat si verbal.

In documentele depuse in justitie, Pamela Anderson, in varsta de 47 de ani, a spus ca abuzurile comise de Rick Salomon au devenit atat de grave, incat vedeta a devenit "ingrijorata" de lucrurile rele pe care sotul ei ar fi capabil sa le faca. Dupa ce Pamela Anderson a depus actele prin care a solicitat divortul de Rick Solomon, in luna februarie, starleta a afirmat ca sotul ei a adoptat un comportament care a devenit "tot mai violent, lipsit de control", care a facut-o sa se teama pentru propria ei siguranta, scrie MEDIAFAX.

Potrivit fostei vedete a serialului "Baywatch", Rick Solomon ar fi incercat sa o asfixieze in luna ianuarie, in timp ce faceau sex, punandu-i o perna pe fata. De asemenea, potrivit acelorasi documente depuse in instanta de Pamela Anderson, sotul ei, atunci cand este nervos, obisnuieste sa o agreseze verbal, adresandu-i-se cu "expresii pline de cruzime", precum "tarfa", "catea batrana si urata" si "curva drogata".

In saptamanile care au precedat depunerea actelor de divort, Pamela Anderson a primit o serie de e-mailuri si SMS-uri prin care era hartuita de Rick Salomon. Acesta i-ar fi expediat fotografii nud si compromitatoare cu ea, realizate fara consimtamantul vedetei, amenintand-o cu faptul ca va expedia tabloidelor americane acele imagini, daca nu va face ceea ce el ii cerea.

Citeste si:
Pamela Anderson divorțează de cel de-al cincilea soț, după 13 luni...
Pamela Anderson divorțează de...

Ordinul de restrictie il impiedica pe Rick Solomon sa o contacteze in orice fel pe sotia sa.

Pamela Anderson, in varsta de 47 de ani, a dezvaluit presei americane ca are din nou o relatie cu fostul ei sot Rick Salomon, in varsta de 47 de ani, in octombrie 2013. Cei doi s-au casatorit in ianuarie 2014 pentru a doua oara.

Rick Salomon a fost cel de-al treilea sot al starletei canadiene, iar prima lor casnicie lor s-a incheiat in 2007, dupa un mariaj care a durat doar 10 saptamani.
Rick Salomon a aparut ulterior intr-o inregistrare video pornografica alaturi de starleta Paris Hilton. El a fost casatorit cu actritele Elizabeth Daily si Shannen Doherty.

Pamela Anderson a fost la randul ei casatorita cu rockerul Tommy Lee, in perioada 1995-1998, si cu rockerul Kid Rock, in perioada 2006-2007. Starleta canadiana are doi fii - Brandon Thomas Lee si Dylan Jagger Lee - cu rockerul Tommy Lee.

Citeste si:
Anamaria Prodan a cerut ordin de restricție împotriva lui Laurențiu...
Anamaria Prodan a cerut ordin...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.