Muse a anuntat miercuri ca va lansa un nou album de studio - al saptelea din cariera -, intitulat "Drones", care va ajunge in magazine in luna iunie.

"Drones" reprezinta primul album de studio al formatiei britanice dupa materialul discografic "The 2nd Law" din 2012 si va putea fi achizitionat incepand din 8 iunie. Coprodus de membrii trupei si de Robert John Lange, albumul "Drones" contine 12 piese.

Primul extras pe single de pe noul album se intituleaza "Dead Inside" va fi lansat in magazine pe 23 martie. O alta piesa de album, "Psycho", va fi lansata pe canalul oficial al formatiei britanice de pe platforma YouTube pe 12 martie. Acelasi single va putea fi descarcat de pe internet incepand din aceeasi zi, dupa lansarea unei precomenzi pentru albumul "Drones".

Intre 15 si 23 martie, trupa Muse va sustine o serie de concerte in sali cu dimensiuni reduse din Marea Britanie.

Muse este una dintre cele mai apreciate formatii de rock alternativ din Europa. Trupa a fost infiintata in 1999, la Londra, avandu-i in componenta pe Matthew Bellamy (voce, chitara si clape), Chris Wolstenholme (chitara bass si voce) si Dominic Howard (la tobe si percutii). Muzica lor imbina rock-ul alternativ cu funk-ul, cu heavy metal-ul si chiar cu muzica clasica si electronica. Hituri ca "Time Is Running Out" si "Starlight" dovedesc ca amestecul de stiluri este unul reusit, scrie MEDIAFAX.

Trupa Muse, renumita si pentru show-urile sale energice si extravagante, a compus piesa "Survival", care a fost cantecul oficial al Jocurilor Olimpice de la Londra 2012. Muse a lansat deja sase albume de studio, care s-au vandut in peste 15 milioane de copii. Grupul britanic a sustinut un concert si la Bucuresti, in octombrie 2007.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.