Sire, fiul in varsta de doi ani al rapperului american 50 Cent, a debutat de curand in moda si a primit un cec in valoare de 700.000 de dolari, informeaza contactmusic.com.

50 Cent nu este singura persoana din familia sa care solicita un onorariu urias pentru serviciile sale. Rapperul a dezvaluit de curand ca fiul sau in varsta de doi ani, Sire, pe care il are cu fosta lui iubita Daphne Joy, a inceput deja sa isi construiasca o cariera de succes in lumea modei. Intr-un interviu pe care l-a acordat postului newyorkez de radio Power 105.1, rapperul american a spus ca fiul sau a incheiat un parteneriat cu brandul Kidz Safe. "Este o companie audio. Managerii ei platesc foarte bine, ii dau 700.000 de dolari", a declarat cantaretul in varsta de 39 de ani, al carui nume real este Curtis Jackson.

Potrivit presei americane, rapperul 50 Cent are o avere estimata la aproximativ 140 de milioane de dolari. Rapperul, fondator al casei de discuri G-Unit, a pariat de curand suma de 1,6 milioane de dolari pe prietenul sau Floyd Mayweather - pe care insa il ironizeaza adeseori in mod public - in meciul pe care pugilistul american urmeaza sa il sustina impotriva lui Manny Pacquaio in luna mai. Insa pentru moment, 50 Cent spune ca vrea sa il sprijine cat mai mult pe fiul sau in varsta de doi ani: "E foarte dragut. Daca vrei sa il vezi, trebuie sa platesti".

Desi cecul de 700.000 de dolari reprezinta o suma uriasa, 50 Cent spune ca momentele pe care le petrece alaturi de fiul sau cel mai tanar valoreaza mult mai mult. "Ma distrez atat de bine cu el. Chiar si starea de spirit mi se schimba. Ma luminez in spirit atunci cand vorbesc despre el. A ajuns la varsta la care repeta tot ce aude", a adaugat rapperul, scrie MEDIAFAX.

Rapperul 50 Cent mai are un fiu, Marquise Jackson, nascut pe 13 octombrie 1997 si care provine din relatia sa cu Shaniqua Tompkins. Rapperul 50 Cent, in varsta de 39 de ani, a cunoscut succesul in 2003, cu albumul de debut "Get Rich or Die Tryin'", care s-a vandut in 15 milioane de exemplare in toata lumea, devenind unul dintre cel mai bine vandute materiale discografice rap din toate timpurile. Cel mai recent album al sau, al cincilea material de studio din cariera, se intituleaza "Animal Ambition" si a fost lansat in vara anului 2014.

Citeste si:
Alexandra Stan a încins atmosfera la petrecerea de lansare a noului...
Alexandra Stan a încins...

In 2005, rapperul a avut un rol in filmul "Totul pentru bani", inspirat din viata lui, apoi a fost distribuit in drama de razboi din 2006 "Home of the Brave". Cel mai recent film al sau este thrillerul "Tinutul gheturilor/ The Frozen Ground", in care joaca alaturi de Nicolas Cage si John Cusack.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.