Madonna spune ca are o relatie speciala cu noul ei colaborator Kanye West si considera ca renumitul si controversatul rapper american este "Madonna de culoare".

Madonna a colaborat cu Kanye West la cateva piese de pe noul ei album de studio, "Rebel Heart", si spune ca aceasta colaborare era inevitabila, datorita faptului ca atat ea, cat si rapperul au personalitati asemanatoare si adora provocarile.

"Kanye este noua Madonna. Kanye este Madonna de culoare", a declarat cantareata americana pentru New York Daily News. "Amandoi stim - si recunoastem acest lucru - ca avem in comun acea capacitate de a-i provoca pe oameni. Suntem un fel de camarazi prin prisma faptului ca ii impingem pe oameni sa accepte alte puncte de vedere", a adaugat Madonna, potrivit MEDIAFAX.

Rapperul si producatorul american Kanye West a devenit cunoscut la inceputul anului 2000. Cel de-al treilea album al sau, "Graduation", a fost unul dintre cel mai bine vandute materiale discografice ale anului 2007. West este castigator a 21 de premii Grammy. "Watch the Throne", album compus in colaborare cu Jay-Z, a fost lansat in vara anului 2011. Cel mai recent album al sau, al saselea, este "Yeezus", lansat in iunie 2013.

Considerata una dintre cele mai bune artiste pop ale tuturor timpurilor, numita si "Queen of Pop (regina muzicii pop)", Madonna este si cea mai bine vanduta cantareata din secolul XX, potrivit Recording Industry Association of America, cu peste 300 de milioane de albume vandute in intreaga lume. In martie 2008, ea a fost inclusa in Rock and Roll Hall of Fame.

In august 2009, Madonna a concertat la Bucuresti, in cadrul turneului "Sticky and Sweet".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.